KooKoo-HPK 16.9.2015 klo 18.30

KooKoo-HPK 16.9.2015 klo 18.30

HPK matkustaa tänään ensi kertaa täksi kaudeksi Liigaan nousseen Kouvolan KooKoon vieraaksi.

HPK on aloittanut kauden avausottelunsa kaksijakoisesti. Rinkelinmäen kotiavauksessa taskuun napsahti täydet sarjapisteet Lahden Pelicansilta yleisön hienosti taistellessa mukana. Lauantainen TPS-ottelu Turussa päättyi tappioon.

HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen kertoo, että petrattavaa riittää.
– Meidän tarvitsee saada keskittyminen takaisin omaan pelaamiseen ja sitä kautta lähdetään sitä parantamaan. Pitää pystyä liikkumaan erittäin hyvin ja liikkuttamaan kiekkoa. Siinä on avaimet, joilla lähdetään KooKoota kukistamaan.

Liiga-nousija KooKoo on Arvosen sanojen mukaan erittäin vaarallinen varsinkin kotikaukalossaan. KooKoo on pystynyt nappaamaan kahdesta ensimmäisestä ottelusta yhden pisteen, kun se sarja-avauksessa koki tappion voittolaukauksien jälkeen SaiPalle Lappeenrannassa. Kouvolassa lauantaina SaiPa oli parempi selkeämmin 2-7.

HPK:n rivistöistä puuttuu keskiviikkona kapteeni Riku Hahl ja puolustaja Henrik Forsberg. Kouvolalaiset saivat tiistaina riveihinsä lisävahvistuksen puolustukseen, kun Oscar Eklund teki KooKoo:n kanssa loppuvuoden kattavan sopimuksen. Eklund pelaa HPK:ta vastaan pakkiparinaan hämeenlinnalaisille tuttu Ossi-Petteri Grönholm.

Katso illan kokoonpanot tästä.

#illallahallille

16.09.2015 14:19

Jaa artikkeli: