Kolmen pisteen perässä kohti Jyväskylää

JYP-HPK 16.9.2014 klo 18.30

HPK:n kauden kolmas Liiga-mittelö pyörähtää käyntiin tänään Jyväskylässä JYPiä vastaan. Kasassa tällä hetkellä on yksi piste, joka napsahti Pelicansilta Lahdessa hävityn voittomaalikisan jälkeen.

HPK:n tie vie tänään siis Jyväskylään. Jyväskylän ylpeys JYP on tällä kaudella saalistanut tililleen yhden voiton kahdesta pelaamastaan ottelusta. Kauden avausottelussaan jyväskyläläiset kaatoivat liiganousija Sportin lukemin 4-2.

HPK:lla on tilillään yksi piste Lahden tuliaisina ja lauantaina Tampereen Ilvestä vastaan pelattu kotiavaus päättyi Ilveksen 5-1 -voittoon.

Hyvällä tekemisellä kohti voittoa

HPK:n maalivahdeista vastaavalla Kari Lehtosella oli selvät sävelet, miten kolme pistettä Jyväskylästä otetaan.
– Ollaan harjoiteltu hyvin pelitavan vaatimia asioita. JYP antaa joukkueena kovaa painetta, on nopea ja aktiivinen. Tuohon kun isketään, niin meillä on hyvä saumat voittaa ottelu.

HPK:n molemmissa otteluissa on näkynyt hyviä elementtejä pelaamisesta, mutta molemmissa voitto on lipsahtanut vieraille. Ilvestä vastaan lauantaina HPK taisteli pari erää hyvin ja hallitsikin kenttätapahtumia. Voitto jäi kuitenkin lopulta saamatta selvin numeroin.

Kautta on takana nyt vasta kaksi ottelua, joten turha tässä on suuria kyyneleitä alkaa vuodattamaan.

– Tällä viikolla kun napataan täysi potti kolmesta pelistä, niin ollaan kovassa tikissä, kertoi HPK:n valmentaja Vesa Viitakoski.

Kokoonpanoihin pieniä muutoksia

JYPiltä vastaan luistelee nälkäinen ryhmä.
– JYP osaa olla vaarallinen joka osa-alueella. Siellä on kokemusta à la Perrin, Tuppurainen, Mäenpää ja Tarkki. Sitten siellä on myös nuoria ja erittäin nälkäisiä pelaajia, Lehtonen valotti.

HPK ei lähde täysin samalla kokoonpanolla, mitä lauantaina Ilvestä vastaan nähtiin. Pieniä viilaksia on luvassa ja ne ilmoitetaan sekä HPK:n, että Liigan sivuilla klo 14.

Tänään raavitaan kolme pistettä tuliaisiksi Jyväskylästä ja huomenna kotona kaatuu Kärpät!

Näillä mennään!

Kämmen 16.9.2014

16.09.2014 10:59

Jaa artikkeli: