Kolmen ottelun voittoputkessa Raumalle

Lukko-HPK 22.1.2013 klo 18.30

HPK matkaa tiistaina mukavassa pakkassäässä Raumalle. Lukko on valmiina haastamaan Kerhon, joka on voittanut kaikki aiemmat kohtaamiset tällä kaudella.

Päivän puntari

Lukko majailee tällä hetkellä sarjataulukon seitsemännellä sijalla. Piinkova ja tasainen nykypäivän SM-liiga tarjoileekin tärkeitä otteluita yhä enemmän jokaiselle joukkueelle, sillä tilanne pudotuspelien suhteen on vielä täysin levällään.
Raumalaiset pelasivat tasaiset väännöt tammikuun tasauksessa TPS:aa vastaan onnistuen keräämään niistä jatkoaikavoiton ja voittolaukaustappion.

HPK taisteli HIFK:ta vastaan inasen paremmin. Kotivoitto perjantaina ja voittolaukausvoitto lauantaina Nordiksella antoivat roppakaupalla itseluottamusta. Voitot helsinkiläisistä löivät myös viimeisen naulan sille päätökselle, että IFK:n valmennus pistettiin vaihtoon.

Näillä mennään

Rauman Lukolta varmuudella on sivussa ainakin Jussi Pesonen, joka joutuu jättämään koko loppukauden väliin leikkausoperaation takia. Muita poissaolijoita viime aikoina ovat olleet hyökkääjät Janne Keränen ja Lauri Tukonen.

Jesse Saarinen teki paluun HPK:n kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen ja on täydessä tikissä. Juha Alen, Jaakko Turtiainen ja Juuso Honka jatkavat sen sijaan sairastuvalla. Kokoonpano täsmentyy vielä iltapäivän aikana aamujäiden jälkeen.

Suurennuslasin alla

Tommi Kovanen, Lukko – Pienikokoinen konkaripakki näytti lauantaina mallia nuoremmilleen alustaen kolme maalia.

Ville Viitaluoma, HPK – HPK:n kultakypärä on hirmuvireessä. Viiden ottelun pisteputkessa seilaava ”Vili” on tehtaillut näissä otteluissa jopa 10 tehopistettä (5+5).

PS. Nyt viimeistään on aika tykätä HPK:ta Facebookissa ja pääset lauantaina mukaan seuraamaan ennennäkemätöntä live-seurantaa Facebookissa!

Niklas Heinonen 22.1.2013

22.01.2013 09:22

Jaa artikkeli: