Kolme pistettä mielessä kohti Hakametsää

Ilves-HPK 8.1.2014 klo 18.30

HPK:n matka käy keskiviikkona kohti Tamperetta. Taistelu Ilveksen kanssa samoista sijoituksista käy kuumana ja tänäänkin olisi tarjolla kolme sarjapistettä.

Päivänpolttavat

Kerho lähtee Ilveksen kaatoon osapuilleen samalla kokoonpanolla kuin viime otteluihin. Maailmanmestarit Juuse Saros ja Juuso Vainio palaavat joukkueeseen huomenna torstaina ja aloittavat normaalisti harjoittelun joukkueen mukana. Saros ehti jo keskiviikkona palata myös koulunpenkille.

Ilves on joulutauon jälkeen voittanut kaikki neljä otteluaan varsinaisella peliajalla. Tamperelaisten ykkösketju Keränen-Sandell-Kantola on ollut tehokkaalla pelipäällä ja kantavatkin isoa roolia Ilveksen hyökkäysosastolla.
– Ilves on ottanut neljä voittoa joulun jälkeen ja he pelaavat hyvällä itseluottamuksella. Täysi iltapuhde meidän pitää tehdä kolmen pisteen eteen tänäänkin, summasi HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen pelipäivän aamuna.

Vaakakupissa

HPK on esiintynyt viime otteluissa hyvin ja torjuntavastuun saanut Frans Tuohimaa on todistanut kiekon tarttuvan. Valmennusjohto on ollut tyytyväinen näkemäänsä.
– Hyviä pelejä pelattiin kaikki Jokereita ja Kärppiä vastaan vaikka pisteitä saatiinkin vähänlaisesti. Alkuviikko ollaan harjoiteltu ihan normaalisti ja meininki joukkueessa on hyvä. Kaiken pitäisi olla valmiina iltaa varten.

Ilveksellä on mahdollisuus kasvattaa voittoputkensa jo viiteen illan kamppailussa. Kamppailussa on voiton lisäksi jaossa myös Hämeen herruus sekä elintärkeitä pisteitä pudotuspelikilvoitteluun.

Pelipäivän väitteet

Väitän, että maalihanansa kunnolla viime aikoina avannut Joonas Vihko laittaa tänään kertaalleen viulun soimaan ja iskee verkon piukalle Ilves-vahdin takana.

Väitän, että nelosvitjan Vänttinen-Kerälä-Rinkinen tehoilee itsensä myös pisteille.

Kämmen

08.01.2014 12:00

Jaa artikkeli: