Kohti tasauskierrosta

28.1.2011 JYP-HPK klo 18.30 Jyväskylä
29.1.2011 HPK-JYP klo 18.30 Hämeenlinna

Monenlaisia tunteita puolesta ja vastaan herättänyt SM-liigan tasauskierros pyörähtää käyntiin HPK:n osalta tänään. Joukkueeksi HPK:ta vastaan valikoitui JYP, joka tiistain kierroksella ylitti sadan pisteen rajan runkosarjassa.

Runkosarjaa suvereenisti hallitseva JYP ei ole HPK:lle ollut kuitenkaan ylitsepääsemätön. JYP hoiteli nimiinsä kauden ensimmäisen keskinäisen ottelun, mutta HPK on voittanut kaksi seuraavaa.

JYP on voittanut kaksi edellistä otteluaan. Viime lauantaina HIFK kaatui puhtaasti 0-3 ja tiistaina Pelicans kävi kylvettämässä itseään oikein kunnolla. Tuolloin JYP nöyryytti lahtelaisia jopa 9-2. Tämän vuoden puolella JYP on kymmenestä ottelusta hävinnyt vain kaksi.

HPK:lla sen sijaan on rutkasti parannettavaa tiistaisesta ottelustaan. TPS kävi hakemassa pisteet 0-4 voitolla HPK:n heikon esityksen myötä. Ottelu on varmasti perjantaiksi jo nollattu ja ajatukset on vain ja ainoastaan voitossa.

Rankka viikonloppu tulossa

HPK kohtaa siis JYPin perjantaina Jyväskylässä ja heti perään lauantaina Hämeenlinnassa. Viikonloppu tulee olemaan raskas ja ilmassa on varmasti jo pudotuspelien tuntua.

HPK:lta ainakin perjantain kokoonpanosta puuttuu kultakypärä Ville Viitaluoma sekä pitkäaikaispotilaat Niko Nieminen ja Arsi Piispanen. Viitaluoman paikan ykkösketjun keskellä ottaa Miikka Männikkö. Teemu Lassila on torjuntavastuussa.

Perjantain kokoonpanot tästä.

Lauantain kokoonpanot selviävät vasta pelipäivänä.

Niklas Heinonen

28.01.2011 11:09

Jaa artikkeli: