Kohti KalPan kotiluolaa

KalPa-HPK 29.10.2013 klo 18.30

Päivänpolttavat

HPK:n kolmen ottelun viikko starttaa Kuopiosta. Vastaan asettuu lauantaina kahdeksan ottelun tappioputkensa katkaissut KalPa.

Tiistai-iltana vastakkain asettuvatkin joukkueet, joiden kummankaan alkukausi ei kovin ruusuisesti ole sujunut. HPK on 17 pelatun ottelun jälkeen sarjataulukossa sijalla 11., kun taas KalPa pitelee perää sijoituksella 14.

Vaakakupissa

HPK teki perjantaina surullisen kuuluisan vieraspelimatkan Helsinkiin, josta ei sen enempää lähdetä kertomaan. HPK:n pelaajat, mukaanlukien nettitoimitus, on tuon reissun pyyhkinyt jo mielestään.

Sen sijaan lauantainen back-to-back ottelu kotiareenalla HIFK:ta vastaan olikin sitten jo toista maata. Peli ei kauneudellaan silmää hivellyt, mutta kolmen pisteen voitto kelpaa loistavasti ynnä Juuse Saroksen nollapelin.

KalPa katkaisi lauantaina synkän tappioputkensa kukistamalla kovakuntoisen Pelicansin kotonaan. 2-1 voittomaalista vastasi HPK:ssa kiekko-oppinsa saanut Jukka Voutilainen, joka on alkukauden kärsinyt loukkaantumisista.

Illan ottelussa HPK:n maalia vartioi Frans Tuohimaa. Muutoin mennäänkin samalla kokoonpanolla kuin lauantaina HIFK:ta vastaan.

Pelipäivän väitteet

Väitän, että Frans Tuohimaa on pyyhkinyt perjantain ottelun mielestään ja yksi maali hänen taakseen on tänä iltana maksimi.

Väitän, että HPK:n kasvatti Heikki Liedes KalPan nelosketjussa on tänään nälkäisellä pelipäällä ja hänet nähdään usein maalinedushässäköissä. On muuten hieno ja värikäs pelaaja!

Kämmen 29.10.2013

29.10.2013 14:32

Jaa artikkeli: