Kiitos Liiga-kaudesta 2013–2014!

HPK ja sen kannattajat pääsivät kokemaan ennennäkemättömän hienon kevään, kun lähes mahdottomassa tilanteessa ollut Joukkue päätti runkosarjan kahdeksan ottelun voittoputkeen. Rennosti ja jääkiekosta nauttien pelannut Joukkue jatkoi playoffeissa voittoputkeaan vielä kahdella suvereenilla esityksellä, kun se lähetti ensi kaudeksi KHL:ään siirtyvän Jokerit ennenaikaiselle kesälomalle. Hienot pelit jatkuivat myös puolivälieräsarjassa, jossa kuitenkin runkosarjan voittaja, toinen miljoonamiehistö Kärpät, oli viimeistelyltään tehokkaampi ja jatkaa välieriin.

Playoffeissa nähtiin ja koettiin jälleen kerran, kuinka oranssi kiekkoyleisö taistelee omiensa rinnalla aina päätössummeriin asti ja sen jälkeen. Tunnelma ratkaisuotteluissa oli järisyttävä, ja sitä hehkutettiinkin valtakunnan medioissa.

Yhden HPK-ikonin ura on jälleen tullut päätökseensä. Marko Tuuski Tuulola jätti keskiviikkona lopulliset hyvästit pelaajana upealle ja rakastamalleen yleisölle, kun Ritari-areena kiitti omaa Joukkuettaan puolivälierän jälkeen. Myös HPK kiittää Tuuskia vuosien mahtavasta ja kovasta työstä oranssissa paidassa!

On Liiga-kauden 2013–2014 loppuyhteenvetojen aika. Tarkemmat taloudelliset lukemat täsmentyvät kevään aikana, mutta tässä vaiheessa tiedetään jo, että playoffeihin nouseminen tuotti tuloja, jotka auttavat HPK:n taloudellista tilannetta.

Jokaisesta kaudesta oppiminen ja edelleen kehittyminen ovat HPK:n toiminnan kulmakiviä. Seuran tavoitteisiin kuuluu vuosittaisten playoffotteluiden pelaaminen ja sen yhteisen unelman – Suomen mestaruuden – tavoitteleminen. HPK haluaa tarjota sykähdyttäviä ottelutapahtumia sekä olla luotettava kumppani yrityselämässä. Yhteisöllisyyden merkitys HPK:lle ja HPK:n merkitys seutukunnalle ovat molemmat tärkeitä. Tarjoamme tulevaisuudessakin mahdollisuuden kaikille Kerholaisille kerääntyä viikoittain yhteen ja nauttia jääkiekkoviihteestä yhdessä.

Katseet siirtyvät tulevaan Liiga-kauteen 2014–2015. Joukkuetta on rakennettu kevään aikana HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkasen johdolla. Joukkueen kokoonpanosta tiedotamme jo ensi viikolla.

Nöyrimmät kiitoksemme mukana elämisestä
ja edelleen jatkuvasta Kerholaisuudestanne!

HPK-Edustusjääkiekko ry

28.03.2014 09:34

Jaa artikkeli: