Kiihkeä kiekkoilta toi yhden pisteen

HPK taisteli vahvasti Kärppiä vastaan tunteikkaassa ja kiihkeässä taistelussa. Lopulta voittomaalikilpailussa kärsitystä tappiosta jäi käteen yksi sarjapiste maalein 2-3.

Tänään Kerho oli valmis alusta saakka

Alku oli Kerholta vahva ja maalinedushässäkästä saatiin tehtyä johtomaali. Axel Skinnari osui kiekkoon vain puolittain, mutta se päätyi Eetu Tuulolalle, joka siirsi Kerhon johtoon. Kärppien tasoitus tuli kuitenkin onnekkaasti, kun kiekko pomppi epäonnisesti oman pelaajan varusteista Sami Rajaniemen yli maaliin.

Juho Järvelä aiheuttamassa hämminkiä Kärppien maalilla. Kuva: Teemu Hannula

Toisessa erässä Kerho siirtyi jälleen johtoon, nyt puolestaan pienen onnen avustamana, kun Kärppä-tasoituksen itselleen kirjauttanut Emil Pieniniemi oli mailoineen välissä ja Juuso Hietasen kuti lepatti maaliin. Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty, mutta Juuso Pulli päätyi rangaistusaitioon ja hänen jäähynsä aikana Atte Ohtamaa tasoitti pelin kolmannen erän alussa.

Kerho painoi hyvin päälle etenkin kolmannen erän lopussa, mutta maaliin saakka kiekkoa ei saatu millään. Kärppien Teemu Turunen oli voittomaalikilpailun ainoa onnistuja ja voitto karkasi vieraille.

Artturi Toivolan haastattelu ottelun jälkeen

Lehdistötilaisuus

Maalikooste lisätään artikkelin sen valmistuttua.

Ensi viikolla Kerho pelaa ainoastaan yhden ottelun. HPK kohtaa Pelicansin Lahdessa perjantaina 26.1. kun joukkueet taistelevat Hämeen Herruudesta! Seuraavat kotipelit pelataan tamperelaisia vastaa, kun ensin Ilves vierailee Hämeenlinnassa tiistaina 30.1. ja Tappara lauantaina 3.2.

Liput HPK:n kotiotteluihin

20.01.2024 21:21