Kiekko Jäähän -ravit Forssassa sunnuntaina – varaa oma paikkasi Kerhon bussiin!

Kiekko Jäähän ravit 19.11.2017 Pilvenmäellä!

Kiekko tippuu Pilvenmäellä jäähän 19.11.2017, ainakin pöytälätkässä!

Kiekko Jäähän ravit toimivat uuden raviliigan virallisena Kick Off-tilaisuutena, jossa on juonnettua ohjelmaa, kisailuja ja illan tähtenä Eemeli! Paikanpäälle saapuu myös HPK:n pelaajia.

Tapahtumaan on bussikyyditys HPK:n järjestämänä (hintaan 10€/hlö) Hämeenlinnasta, ilmoittaudu matkalle: [email protected].

Samoissa raveissa vietämme myös toisen Pilvenmäen raviliiga-hevosen, Ruusun jäähyväisiä, Ruusun viimeiset raviliigakuukaudet ovat käsillä ja on syytä juhlistaa sen hienoa menestystä ja muistella Raviliigan 2014 vaiheita!

Tule sinäkin paikanpäälle kun raviliigat valtaavat Pilvenmäen. Aloitamme yhteiskuvalla klo. 15, ravit starttaavat klo. 16. yhteiskuvan jälkeen siirrymme katoksille katsomaan Eemeliä ja tämän jälkeen Ravintola Valtikkaan kuulemaan haastatteluja ja muuta raviliiga-aiheista ohjelmaa.

Raviliiga-HPK:n kultakimpale Eemeli valmentautuu Forssassa, mutta haaveilee jo oranssista “pelipaidasta”

Callela Exclusive, tuttavallisemmin Eemeli, on hieno pakkaus raamikkuutta ja herrasmiehen elkeitä.

Oranssin Kulkurin valmentajan Ville Mäkelän tavaramerkit tarkkuus ja tunnollisuus vievät varsaa sopivin askelin eteenpäin kohti uran päätavoitteita.

Tämän luokan hevonen on ilo omistaa ja nyt se on mahdollista 100€ kertamaksulla, ilman lisäkuluja. Liity mukaan Oranssiin joukkueeseen ja pääset raviliigan sisäpiiriin.

Hevonen on raviliiga-HPK:n omistuksessa sen nelivuotiskauden, eli v.2020 loppuun saakka, jonka jälkeen se huutokaupataan. Varat tullaan ohjaamaan hyväntekeväisyyteen ja tietysti palautuksena osakkaille, jotka he voivat halutessaan lisätä hyväntekeväisyyspottiin.

Mikä on raviliiga?

Vuoden 2017 Raviliigassa jääkiekko ja ravit lyövät kättä päälle. Liigajoukkueet ja raviradat ympäri Suomen muodostavat raviliigan ja hankkivat kimppaomisteisia ravurihevosia, joiden osuudet myydään lätkä- ja ravifaneille. Mukana on kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa. Katso lisää raviliiga.fi samasta osoitteesta pääset hankkimaan sen reteimmän fanituotteen!

Tapahtumaan on bussikyyditys HPK:n järjestämänä (hintaan 10€/hlö) Hämeenlinnasta, ilmoittaudut matkalle: [email protected].

13.11.2017 15:48

Jaa artikkeli: