Keskikastin kahinaa ja tärkeitä pisteitä

HPK-TPS 26.11. klo 17.00. Tervetuloa!

Lauantaina Hämeenlinnaan saapuvalle TPS:lle HPK on tällä kaudella ollut kova pala purtavaksi. Ensimmäinen keskinäinen kamppailu päättyi suvereenisti HPK:lle 6-3 ja toinen keskinäinen Turussa 4-3 jatkoajan jälkeen Hämeenlinnalaisten eduksi.

TPS on pelannut koko kauden hieman vaihtelevasti. Tällä hetkellä runkosarjassa kahdeksantena oleileva Tepsi kukisti perjantaina kotihallissaan Bluesin 3-2. Viime tiistaina KalPa kävi kuitenkin läksyttämässä turkulaisia tuloksella 5-0.

Yllättävä kasvo pistelinkona

 HPK joutui katkaisemaan hienon neljän ottelun voittoputkensa torstaina Hakametsässä Tapparan kustannuksella. Peli ei ollut uomissaan ja kiekko tuntui polttavan lavassa. HPK-uroot ovat kuitenkin pystyneet kotijäällään pelaamaan paljon viihdyttävämpää kiekkoa kuin vieraissa, joten lupa on odottaa hyvää.

Kerhon neljän viime ottelun pistepörssiä johtaa monille hieman outo, jopa yllättävä nimi, Kari Sihvonen. Mies on paukuttanut neljässä ottelussa tehot 2+3 ja on ollut HPK:n kantavia voimia. Kovaa taklaava ja paljon töitä tekevä jyrä muistetaan pikemminkin ajokoiramaisesta pelityylistä ja vastustajan ärsyttämisestä. Toisin on kuitenkin todistettu ja nähtäväksi jää, kuinka monta pistettä Sihvonen tienaa TPS:ää vastaan.

Molempien joukkueiden kokoonpanoja pääset katsomaan tästä.

Niklas Heinonen 26.11.2011

26.11.2011 08:42

Jaa artikkeli: