Kerhon kiri alkoi liian myöhään

HPK antoi keskiviikkona KalPalle liikaa siimaa ottelun alussa. Heikko alku kostautui, vaikka joukkue taisteli hienosti loppuun saakka ja ansaitsi mahdollisuuden vielä rynniä tasoihin. Kiri jäi kuitenkin vajaaksi ja vieraat veivät kolme pistettä maalein 2-3.

Ensimmäisen erän alku oli Kerholle painajaismainen. KalPa sai 11 sekunnin välein pari hieman onnekastakin vetopaikkaa ja siirtyi reilun 4 minuutin pelin jälkeen jo 0-2-johtoon. Kerho toipui heikosta alusta ja alkoi päästä peliin mukaan sen edetessä.

Toisessa erässä KalPa iski jälleen nopeasti jo 0-3-maalin. Kerho alkoi kuitenkin luoda maalipaikkoja, mutta vieraiden loistavasti pelannut maalivahti Stefanos Lekkas venyi kerta toisensa jälkeen kiekkojen eteen. Erän laukaukset kirjattiin Kerholle 19-11.

Päätöserään kotijoukkue sai luotua kirin, mutta osin jäähyjenkin takia se alkoi auttamatta liian myöhään. Juuso Ketolan kavennusmaali syntyi reilut neljä minuuttia ennen ottelun loppua ja Markus Nenonen ohjasi Kerhon jo maalin päähän kun aikaa oli jäljellä vielä lähes kaksi minuuttia. Armoton painostus tuotti pari hyvää vetopaikkaa, mutta sivuverkkoa lähemmäs ei tällä kertaa päästy. Loppukiri loi kuitenkin uskoa, että hyvällä pelillä onnistumisiakin tulee.

Markus Nenonen haastattelussa ottelun jälkeen

Lehdistötilaisuus HPK-KalPa

Maalikooste ottelusta lisätään raporttiin sen valmistuttua.

Seuraavan mahdollisuuden HPK saa lauantaina, kun Pohjantähti Areenalle saapuu vieraaksi Vaasan Sport. Tule kannustamaan Kerho voittoon, kun Oranssi kohtaa ensimmäistä kertaa kaudella kotkapaidat! Ottelu alkaa lauantai-otteluille tyypilliseen aikaan klo 17:00