Kerhon hyökkäyspeli ei käynnistynyt missään vaiheessa kunnolla – KooKoo puristi 4-0 voiton.

HPK matkusti viikon päätteeksi Kouvolaan pelaamaan KooKoota vastaan joukkueiden kauden kolmanteen kohtaamiseen. Kerholla oli yksi piste KooKoota enemmän sarjataulukossa ennen iltaa. KooKoo onnistui luomaan ottelussa vaarallisemmat maalipaikat ja käytti ne tehokkaasti hyödyksi, isännät voittivat ottelun selvin 4-0 lukemin.

HPK ei saanut hyökkäyspelistä kiinni

Edellisen ottelun tapaan vastustaja iski ottelun alussa. KooKoo paineisti kovaa ja piti kiekkoa HPK:n puolustusalueella. Kerho pelasi maltilla ja puolusti vaaralliset paikat pois, kunnes neljännellä peliminuutilla KooKoo lopulta iski ja siirtyi johtoon. HPK ei saanut erässä juurikaan tilanteita aikaiseksi ja erätauolle mentiin isäntien johdossa.

Toinen erä oli HPK:lta parempaa peliä. HPK sai erän edetessä paikkoja luotua, mutta aivan vaarallisimmat paikat KooKoo sai puolustettua pois. Vaarallisimmat paikat Kerholle syntyivät, kun kiekkoa toimitettiin maalille pienen paineen seurauksena, suorahyökkäykset ontuivat. KooKoo kuitenkin onnistui maalinteossa, kun puolustaja toimitti kiekkoa maalin edustalle ja Veeti Väisänen voitti taisteluparinsa maalin edessä päästen nostamaan kiekon ylähyllylle. Erätauolle KooKoon 2-0 johdossa.

Kuva: Ella Taponen

Kolmannessa erässä kolisi HPK:n päässä jälleen ensiminuuteilla ja ottelu vaikutti lipeävän käsistä. HPK ei saanut missään vaiheessa rakennettua tarpeeksi vaarallisia maalipaikkoja, jotta peliin olisi päästy mukaan. Viimeinen niitti tuli KooKoon ylivoimalla 54. minuutilla – KooKoo viimeisteli loppulukemat 4-0.

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Seuraavan kerran Kerho pelaa kotikaukalossa viikon kuluttua perjantaina 19.1., kun Kärpät-tripla starttaa HPK-Kärpät -ottelulla poikkeuksellisesti kello 19:30. Lauantaina HPK Naiset pelaavat Kärppiä vastaan klo 13 Pohjantähti Areenassa (otteluun pääsee sekä perjantain, että lauantain HPK-Kärpät -Liiga-ottelun lipulla). Viikonloppu päättyy HPK:n Liiga-joukkueen ja Kärppien viikonlopun toiseen kohtaamiseen lauantaina klo 17:00. Vietä koko viikonloppu hallilla Kerhon kanssa!