Kerholle kaksi pistettä Kouvolasta!

KooKoo-HPK 1-2 (1-1, 0-0, 0-0, 0-1)

Maajoukkuetauolta palattiin liigakiekon pariin yhden ottelun kierroksella. Illan ainokaisessa Kouvolan betonilla KooKoo isännöi kuvioitaan hionutta Kerhoa. KooKoo kävi ennen taukoa antamassa rehellisen turpasaunan isännille Hämeenlinnassa, joten nälkää kalavelkojen maksuun kerholaisittain ottelun alla riitti. Kokoonpanoon Kerholta nousi tänään myös ensimmäistä kertaa liigassa esiintynyt Joona Monto, jolle tarjoutui näin näytönpaikka nelosketjun laidalla.

Tiukka tiistainen kamppailu

Joukkueet tarjoilivat kentällä hyvää hokia kiekonnälkäisille marraskuisena tiistai-illan kierroksella. Ottelun avauserässä kenttätapahtumia vei hienokseltaan HPK. Etenkin silmiinpistävällä pelipäällä oli Kerhon kakkosketju Philippe Cornet-Niclas Lucenius-Markus Nenonen joka pääsi vyöryttämään pitkiä pyörityksiä vastustajan päädyssä. Toinen ja kolmas erä puolestaan olivat tasaista kamppailua, joissa molemmilla joukkueilla oli omat etsikkoaikansa.

Ottelun maalit varsinaisella peliajalla nähtiin molemmat ensimmäisessä erässä. Maalinteon aloitti HPK ylivoimalla, kun Markus Nenosen ranne puhui tuttua kieltään ja kiekko painui vastustamattomasti verkkoon. Syötön tarjoili Niclas Lucenius ja kakkossyöttö merkittiin Tommi Tikalle. Filip Krivosik tarjoili puolestaan täydellisen maskin osumaan. Erän lähetessä loppuaan Kerhon viisikolle sattui huono vaihto, minkä seurauksena KooKoon Joonas Oden pääsi tasoittamaan ottelun komealla laukauksella aivan maalin takayläkulmaan.

Jatkoajalta pisteet Hämeenlinnaan

Ratkaisua jouduttiin hakemaan kuudenkymmenen minuutin jälkeen jatkoajalta, kun lukemat olivat taululla tiukasti 1-1. Lopulta ajassa 62:41 voittomaali näki päivänvalon kun Cody Kunyk pääsi ampumaan hyvän grogilasinkorkuisen kudin ohi isäntien maalivahti Henrik Haukelandin.

Näin Kerholle mukaan kaksi pistettä ja kotijoukkue joutui poistumaan synkänharmaaseen Kouvolan iltaan piste mukanaan. Tiukasta pelistä kuitenkin hatunnosto kaakonkulmalle. Kerhon maalilla  Joona Voutilainen urakoi komean illan ehtien kiekon tielle 32 kertaa. Vaikeina hetkinä Voutilainen piti joukkuetta pystyssä ja mukaan mahtui muutama todella näyttävä koppi.

Seuraavana vuorossa on parin päivän tauko, minkä jälkeen pelit jatkuvat kahdella ottelulla. Molemmat loppuviikon vastustajat tulevat länsirannikolta, kun perjantaina Ässät vierailee Hämeenlinnassa ja lauantaina puolestaan Kerho matkustaa Lukon vieraaksi Raumalle.

Illan poiminta: Kouvolan oranssi ilta. Koukkueiden ja areenafasiliteettien puolesta nähtiin esteettisesti kaunis värien kokonaisuus suosikkivärimme oranssin, sekä tätä täydentäneiden mustan ja valkoisen värin kautta. Toimituksen erityismaininta menee kuitenkin tuomareiden uudistuneelle paitakokonaisuudelle, johon oli lisää oranssia saatu piristämään marraskuista iltaa.

12.11.2019 21:43