Kerho-ravintola siirtyy Liigakauden aukioloaikoihin – lounaalla vain 100% suomalaista lihaa

Kerho-ravintola siirtyy tänään maanantaina niin sanotusti jääkauden aikaan. Ravintola palvelee arkisin kahvilana ja lipunmyyntipisteenä klo 8.30-17.00. Kerho-ravintolan lounasaika on klo 10.30-14.00. Poikkeuksista ilmoitamme erikseen.

Tilaa lounaslista sähköpostiisi

Kerhon lounaalla vain suomalaista lihaa

Kerho-ravintola käyttää HPK:n pääyhteistyökumppanin Kivikylän kotipalvaamon tuotteita. Kivikylän kaikki lihat ovat 100% suomalaisia. Kerhon lounaalla syödessäsi voit siis olla varma lihan alkuperästä.

Kivikylän Kotipalvaamon tarina alkaa 1970-luvun lopulta, jolloin Kivikylän nykyisen omistajan ja toimitusjohtajan Jari Laihosen isä alkoi harjoittaa palvaamotoimintaa Lapin Kivikylässä. Jari Laihosen saama verenperintö palvaamiseen johti siihen, että Jari jatkoi isänsä toimintaa ja perusti vuonna 1992 Kivikylän Kotipalvaamo Oy nimisen yrityksen. Vuonna 1995 sai Kivikylän Kotipalvaamo Oy Suomen Paras saunapalvi palkinnon ja samana vuonna Jari Laihonen palkkasi ensimmäisen työntekijänsä.

Nyt Kivikylän Kotipalvaamolla on noin 280 työntekijää ja kolme tehdasta. Lapin tehtaassa suoritetaan ruhojen leikkaukset ja lihojen palvaukset, Huittisten tehdas toimii makkaratalona ja Säkylän tehtaassa valmistetaan mm. lintutuotteiden lisäksi jauhelihaeinekset eli pihvit ja lihapullat.

Kivikylän perinteet ja aitous maistuvat kaikissa tuotteissa: makkaroissa, nakeissa, lihapullissa ja muissa lihaherkuissa.

HPK

04.09.2017 08:30

Jaa artikkeli: