Kerho-ravintola avoinna koti- ja vieraspeleissä!

Kerho-ravintolan tarjonta laajenee edelleen. Nyt brunssin, kotipelien ja lounaan oheen lisätään HPK:n vierasottelut. Vierasotteluihin on Kerho-ravintolassa maksuton sisäänpääsy. Lue alta koko Kerho-ravintolan laaja tarjonta tammikuun osalta.

Brunssit lauantaisin

Kerho-ravintola Pohjantähti Areenalla aloittaa brunssien tarjoilun lauantaisin. Ensimmäinen brunssi on vuorossa lauantaina 16.1.2021 klo 10-14. Ravintolaan ovat tervetulleita niin aikuiset kuin lapset, perheet, ryhmät ja yksittäiset henkilöt!

Varaa paikkasi nyt [email protected] tai osta brunssi ennakkoon verkkokaupasta! Puhelimitse varaukset arkisin klo 8.30-15.00 04577321332.

Pääset kokoamaan oman brunssisi herkullisesta noutopöydästä ja nautit brunssista turvallisesti suuressa yli 200-paikkaisessa ravintolassamme Pohjantähti Areenan ravintolakerroksessa!

Brunssin lisätiedot täältä.

HPK:n kotiottelut tammikuussa

Kerho-ravintolan ravintolatilat ovat avoinna kotiotteluiden aikana alkaen 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Kerho-ravintolan screeniltä esitetään Pohjantähti Areenassa pelattava Liiga-ottelu. Osana Kerho-ravintolaa palveleva KAKUTI-perinnetila on myös avoinna klo 18.00 alkaen. Kuuluisan Karumaa-Kuusela-Tie-ketjun nimikkoravintolasta on näkyvyys Pohjantähti Areenan jäälle.

Kerho-ravintolaan kuuluvat kabinetit Akvaario, Tuuski ja Kyy ovat varattavissa iltakäyttöön. Klubilla sijaitsevista kabineteista on ikkunoiden kautta näkyvyys Pohjantähti Areenan jäälle.

Lue lisää kotiotteluiden varauksesta, hinnoista ja tarjoiluista verkkokaupastamme. Hinnat alk. 15€/hlö.

Alaikäiset ovat tervetulleita iltaisin ravintolatiloihimme huotajan/aikuisen seurassa.

HPK:n vierasottelut tammikuussa

HPK:n vierasottelut esitetään Kerho-ravintolan screeniltä tammikuussa. Kerho-ravintolaan on vapaa sisäänpääsy vierasotteluissa. Ravintolassa on myynnissä pientä naposteltavaa sekä juomia. Ovet avautuvat 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Pöydät täytetään saapumisjärjestyksessä turvavälit huomioiden.

Alaikäiset ovat tervetulleita iltaisin ravintolatiloihimme huotajan/aikuisen seurassa.

Lounas

Kerho-ravintolan lounas jatkaa normaaliin tapaan arkisin klo 10.30-14.00.

Lounasaikana asiakkaidemme käytössä on Kerho-ravintolan 130 istumapaikkaa, terassilla 32 sekä vieressä sijaitsevan klubiravintolan 80 istumapaikkaa. Voit siis saapua meille turvallisin mielin, turvaväleistä pystytään huolehtimaan Kerho-ravintolassa.

Kerho-ravintola käyttää HPK:n pääyhteistyökumppanin Kivikylän kotipalvaamon tuotteita. Kivikylän kaikki lihat ovat 100% suomalaisia. Kerhon lounaalla syödessäsi voit siis olla varma lihan alkuperästä.

Salaattilounas 8,00 €
Keittolounas 8,60 €
Kerhon lounas 10,00 €

ELÄKELÄISTEN LOUNAS MAANANTAISIN JA PERJANTAISIN 9,00 €

Hintaan sisältyy ruokajuoma, leipä, jälkiruoka ja kahvi

Jotain muuta – mitä?

Haluatko syödä lounasta omassa rauhassa kabineteissamme, juhlia pienimuotoiset juhlat tai noutaa ruuan meiltä mukaan? Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva tapa nauttia Kerho-ravintolan palveluista!

Ravintolapäällikkö Mia Kallio 04577321332 | [email protected]

 

21.01.2021 16:52

Jaa artikkeli: