Kerho otti tärkeät pisteet Jukureilta

HPK nappasi täyden pistepotin kotikaukalossa taistelusta Jukureita vastaan maalein 3-2. Voitto ei tullut helpolla, mutta Kerhon hallinta palkittiin Pohjantähti Areenan tiistai-illassa.

Takaisku ottelun alussa ei lannistanut

Ensimmäisessä erässä onnistuivat molemmat. Jukurit pääsi siirtymään ensin Kerhon virheen jälkeen 0-1-johtoon, mutta Antti Pihlström taisteli Kerhon tasoihin alivoimalla. Ylivoimia ei Kerholle avauserässä ollut tarjolla.

Toisessa erässä kummallekin joukkueelle tuomittiin kaksi jäähyä, joista viimeinen Jukurien Oskars Batnan oli 2+2-minuuttinen, kun Pihlströmin kasvoihin osui ikävä korkea maila. Erän ainoan teki Aleksi Mustonen, jonka Petteri Nurmi syötti komeasti läpiajoon.

Kuva: Teemu Hannula

Kolmannessa erässä HPK joutui hieman selviytymistaisteluun, mutta Miro Ruokonen sai tehtyä voittomaaliksi jääneen 3-1-osuman jälleen alivoimalla. Ruokonen oli ensin läpi alivoimalla, mutta ei onnistunut. Antti Pihlström sai kuitenkin kiekon haltuunsa ja pelasi sen jälleen Ruokoselle, joka osui lopulta. Jukurien Ondrej Kovarcik kavensi vielä, mutta Kerho taisteli tärkeän voiton.

Sami Rajaniemen haastattelu ottelun jälkeen

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Kerho pelaa vielä ennen joulua yhden vierasottelun, kun joukkue matkustaa torstaina Vaasaan Sportin vieraaksi. Seuraava kotipeli on uudenvuoden aatonaattona, kun SaiPa saapuu Pohjantähti Areenalle! Ottelu on kauden toinen perhepeli, teemaottelun ohjelmasta tiedotetaan ennen joulua.