Kerho murtamaan Hakametsän taikaa

Tappara-HPK 14.11.2013 klo 18.30

HPK sai tauon aikana kaivettua esiin kadoksissa olleen työmoraalin ja peli-ilme oli aivan toista luokkaa kuin mollivoittoisessa lokakuussa. Nyt vastaan asettuu kivikova kotijoukkue Tappara.

Päivänpolttavat

Maajoukkuetauon jälkeen tiistaina Ritari-areenan jäällä luisteli todellinen taistelun ilmentymä. Oli näthtävissä, että Kerho on pikku hiljaa löytämässä viisasten kiven siihen, miten pelejä voitetaan.

HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen kommentoikin voitokkaan Ilves-pelin jälkeen olevansta tyytyväinen tauon harjoittelumotivaatioon.
– Olen erittäin ylpeä joukkueesta, takana on erittäin hyvä harjoitusviikko. Etenkin työilmeeseen ja työmoraaliin olen erittäin tyytyväinen.

Vaakakupissa

Repaleinen lokakuu on pyyhitty kerholaisten mielistä ja edessä on toivottavasti valoisampi aika pelien suhteen. Miljoonasadekin lauloi, että marraskuussa alkaa mandoliinipuut kasvaa torinlaitaan.

HPK on kohdannut Tapparan kertaalleen tällä kaudella. Silloin nähtiin Ritari-areenalla todellinen ilotulitus, kun Tappara kaatui 6-1. Pelin jälkeen Jukka Rautakorvella oli asiaa suojateilleen ja pukukopin ovi pysyi visusti kiinni pelin jälkeen.

Tappara on kuitenkin ollut todella vahva kotonaan. Viimeksi tamperelaiset ovat hävinneet Hakametsässä 27.9. Jokereille. Tällä hetkellä hallussa on sarjataulukon kolmas sija.

HPK-nutussa tiistaina ensiesiintymisensä tällä kaudella teki jopa kolme uutta pelaajaa. Antti Kerälä johti kakkosketjua, Petteri Nikkilä pelasi vahvasti koko ottelun sekä herra ja hidalgo Marko Tuulola palasi kaukaloon ollen heti kuin kotonaan.

Kokoonpanot nähtävissä iltapäivällä tästä.

Pelipäivän väitteet

Väitän, että jo tiistaina hyvin kiekkoa pitänyt Antti Kerälä tarjoilee ainakin yhden maaliin johtaneen syötön Hakametsässä.

Väitän, että Tapparan kotitaika murtuu tiukasti, mutta sitäkin näyttävämmin torstai-illan lätkähuumassa.

Kämmen 14.11.2013

14.11.2013 12:15

Jaa artikkeli: