Kerho KalPan kimppuun

KalPa-HPK 17.1. klo 18.30

HPK matkaa tiistaina mittaamaan sarjakärjen tämänhetkistä kuntoa. Sarjaykkönen KalPa ja sarjan 12. HPK ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla KalPa on kukistanut hämeenlinnalaiset ja napannut täyden pistepotin.

Vaikka KalPa pitää tällä hetkellä liigakärjen nuttua yllään, ovat otteet olleet ailahtelevia. Viime lauantaina Tappara kukistui vasta rankkareissa ja sitä ennen KalPa kärsi kolme peräkkäistä tappiota.

Yhteen hiileen

Tällä kaudella HPK:n pelaaminen on muistuttanut vuoristorataa. Välillä voitetaan huippujoukkueita huippuotteilla, välillä taas tulee turpaan ihan huolella. Fakta on se, että kun kaksi kolmasosaa kaudesta on pelattu, HPK:lla on vain yksi piste eroa jumbosijan jakaviin Ilvekseen ja SaiPaan.

Kuopiossa on sauma kääntää vastatuuli myötätuuleksi ja napata pisteet ei-aivan-huippukuntoiselta KalPalta. Se kuitenkin vaatii fiksua ja taistelevaa peliä.

Janne Laakkonen seurasi lauantaisen JYP-ottelun katsomosta, kun Otto Paajanen nostettiin pelaavaan kokoonpanoon. Saa nähdä millaiset ketjukoostumukset HPK-valmennus on loihtinut illan otteluun.
Ne voi käydä tarkistamassa iltapäivän kuluessa tästä.

Niklas Heinonen 17.1.2012

17.01.2012 06:56

Jaa artikkeli: