Kerho askeleen jäljessä – lopun taistelu ei riittänyt tasoitukseen

HPK kohtasi jo neljännen kerran Oulun Kärpät kuluvalla kaudella. Kärpät tuli otteluun vahvasti ja voitti ensimmäisen erän, seuraavat kaksi erää olivat tasaisia, HPK ei onnistunut kampeamaan 60 minuutin mitassa tasoihin. Voitto oululaisista antaa vieläkin odottaa, kun Kärpät voitti ottelun maalin erolla 1-2. Heti huomenna lauantaina Kerho pääsee yrittämään uudestaan klo 17.

Kerho ei päässyt ponnisteluista huolimatta lopussa tasoihin

Kärpät painoi ottelun alussa päälle, joukkue siirtyikin viiden minuutin jälkeen ottelussa johtoon 0-1. Erä oli maalinkin jälkeen selvästi Kärppien, mutta lisäosumia ei nähty kumpaakaan päähän.

Toinen erä oli selkeästi jo tasaisempi ja molemmilla oli omat hyvät hetkensä. Kerhon ensimmäinen hyvä hetki tuli, kun HPK:n ylivoima päättyi erän ensimmäisellä minuutilla ja Eetu Tuulola laukoi välittömästi ranteella tulisen laukauksen suoraan yläkulmaan, HPK tasoitti ottelun. Ottelu oli tasan 8 minuutin ajan, kunnes Kemppainen iski Kärpille osuman ja HPK oli jälleen jahtaajan asemassa. Viimeiseen erään tasatilanteesta.

Juonet eivät purreet, Kärpät oli vahvempi. Kuva Teemu Hannula

Kolmannessa erässä Kerho haki ahnaasti tasoitusta ja Kärpät otti hieman takapakkia. HPK onnistui luomaa maalipaikkoja ja kuhinaa maalille, mutta kiekkoa ei lopulta saatu Westerholmin selän taakse. Kärpät otti 1-2 voiton ensimmäisestä viikonlopun HPK-Kärpät kohtaamisesta.

Sami Päivärinnan haastattelu ottelun jälkeen.

Lehdistötilaisuus

Maalikooste lisätään artikkeliin sen valmistuttua.

HPK-Kärpät triplaviikonloppu jatkuu huomenna! HPK Naiset kohtaa Kärpät klo 13:00 alkavassa ottelussa Pohjantähti Areenassa. Otteluun pääsee viikonlopun HPK-Kärpät -Liiga-otteluiden lipuilla tai kausikortilla. Ovelta liput erikseen 10€.
Liiga-joukkue kohtaa Kärpät perään klo 17:00 alkavassa ottelussa. Lue lisää lauantain ohjelmasta tästä.