Kausikorttilaisten toisen toukokuun arvonnan voitti Marja Myllys!

Kausikorttinsa 31.5.2020 mennessä ostaneet osallistuivat Niklas Frimanin kauden 2019-2020 gameworn pelipaidan arvontaan. Arvonta suoritettiin tänään keskiviikkona ja voittaja on Marja Myllys Riihimäeltä! HPK onnittelee Marjaa!

Vaikka arvonnat on nyt suoritettu, kausikorttikaupoille kannattaa suunnata ripeästi. Kausikorttipaikan viime kaudelle ostaneet voivat varata omia kausikorttipaikkojaan 15.6.2020 asti aiemmin ilmoitetun toukokuun lopun sijaan.

Kausikortin voi ostaa usealla eri tavalla Lippupisteen järjestelmistä. Katso alta ohjeita kausikortin varaamiseen.

20200229, HÄMEENLINNA, HPK vs. PELICANS, NIKLAS FRIMAN OTTI JOUKKUEEN PUOLESTA VASTAAN HÄMEEN HERRUUDEN JA 5000 EURON SHEKIN NUORISOTYÖLLE. Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen

 

Tarjouskausikortit

B-päädyn istumapaikat maksavat tällä kaudella 194 € (norm. 300 €) ja aikuisten seisomakausikortit 144 € (norm. 260 €). Kausikorttitarjoukset ovat voimassa 17.6.2020 asti.

Kausikortti sisältää

  • Liigan runkosarjan kotiottelut
  • Naisten Liigan runkosarjan kotiottelut
  • Mahdolliset kotiharjoitusottelut
  • Mahdolliset U20 playoffs-kotiottelut
  • Lahjakortin, jolla voi lunastaa ennalta määrätyn fanituotteen Kerho-shopista
  • Kausikorttilaisten tapahtumat
  • Kausikorttilaisen etukortin (Kerho-ravintola, Kerho-shop ja McDonald’s)

Poikkeustilanteen mahdollinen jatkuminen

Mikäli kaikki alkavan kauden Liiga-ottelut perutaan, palautetaan kausikortista maksetut rahat kokonaisuudessaan. Liiga-kauden aloituksen mahdollinen viivästyminen 1-3 kotiottelulla / otteluiden peruminen 1-3 kotiottelulla / tyhjälle katsomolle pelaaminen 1-3 kotiottelussa ei ole syy rahojen palautukselle, samoin mahdollisia peruuntuneita harjoitusotteluja ei korvata.

Näin uusit vanhan kausikorttisi runkosarjaan 2020-2021!

HPK:n runkosarjan kausikortit voi lunastaa usealla tavalla: Lippu.fi:n verkkokaupan kautta, puhelimitse tai K-Citymarket Tiiriön lippu.fi:n myyntipisteestä. Mikäli haluat maksaa kausikorttisi laskulla (ja mahdollisesti myös osamaksulla), se onnistuu soittamalla lippu.fi:n puhelinpalveluun tai laittamalla sähköpostia. Verkkokaupassa tai Citymarketissa asioidessa kausikortit maksetaan lunastettaessa. Varaukset löytyvät järjestelmistä niin 801-alkuisella lunastuskoodilla kuin asiakasnumerollakin (kausikortin viivakoodin yläpuolella oleva 3-5 -numeroinen numerosarja). Alla tarkemmat toimintaohjeet kausikortin uusimiseen:

Verkkokauppa

Kirjaudu sisään osoitteessa http://hpk.lippu.fi. Jos sinulla ei vielä ole salasanaa tai olet unohtanut sen, niin käyttäjätunnuksena toimii HPK:lle ilmoittamasi sähköpostiosoite ja salasanan saat klikkaamalla ”Unohtuiko salasana” -painiketta. Salasana tulee sähköpostiisi. Maksu verkkokaupassa onnistuu verkkopankkitunnuksilla ja useimmilla maksukorteilla. Muista valita myös, että otatko perinteisen muovisen kausikortin vai aina mukanasi kulkevan mobiilikausikortin. Valinta tapahtuu Ostoskorin runkosarjan ottelulistauksen jatkeena olevassa Toimitustapa-alasvetovalikossa.

Pääset uusimaan kausikorttisi täältä: Omat tiedot – Kausikorttien uusiminen (paina lunastapainiketta)

Puhelinpalvelu

Voit myös lunastaa kausikorttipaikkasi Lippu.fi:n kausikorttipalvelusta puh. 010 633 1062. Palvelu on avoinna ma – pe klo 10-16. Soitto maksaa 8,8 snt/min. + mpm/pvm. Puhelinpalvelussa maksuvälineinä käyvät maksukorteista Visa & Mastercard sekä sovelluksista MobilePay, Eazybreak ja SmartumPay.

Sähköposti

Kausikorttiasioissa voit myös laittaa postia sähköpostiosoitteeseen [email protected].

K-Citymarket Tiiriö

Kausikortin voi lunastaa myös Tiiriön Citymarketissa, joka on yksi lippu.fi:n myyntipisteistä. Kausikortti maksetaan käteisellä, maksukortilla tai myyntipisteen hyväksymillä arvoseteleillä (mm. Smartum, Virike, ePassi). Maksuksi käy myös mobiilisovellus SmartumPay.

Vanhat kausikortit tulee uusia viimeistään 15.6.2020. Kaikki varaamattomat paikat vapautuvat yleiseen myyntiin tämän jälkeen!

03.06.2020 13:54

Jaa artikkeli: