Kausikortit ovat nyt myynnissä! Toukokuun tarjoukset 139€ / 189€!

Kausikortin ostaminen kannattaa aina. Saat sekä hintahyödyn ja varmistat samalla paikkasi jokaiseen runkosarjan otteluun! Kausikortit ovat nyt myynnissä HPK:n toimistolla Kiekkoritarinkujalla! Kortteja voit varata pistäytymällä paikalle, puhelimitse 03-6122162 tai sähköpostitse hpk(at)hpk.fi!

Uudistuksia kausikortteihin kaudella 2018-2019

E-katsomot

E-katsomoiden anniskeluhakuprosessimme on käynnissä. Tarkoituksena on tehdä katsomosta K18-alue, jonka istumapaikat ovat anniskelualuetta. Aluehallintoviraston hakupalvelut ovat ruuhkautuneet ja saamme päätöksen todennäköisesti vasta toukokuun puolella. Uuden alkoholilain mukaan HPK:n hakemuksen tulisi mennä läpi. E-katsomolaiset voivat varata korttinsa joko nyt tai odottaa katsomouudistuksen vahvistusta. E-katsomoiden palveluiden kehityttyä olemme yhdistäneet E-lipan yhdeksi hintakategoriaksi, 670€. Tiedotamme asiasta yleisesti sekä suoraan E-katsomon kausikorttilaisia päätöksen tultua.  

Toukokuun tarjoukset

Toukokuun ajan seisomakausikortit maksavat vain 139€ ja B-päädyn istumapaikkakausikortit 189€. Lisätiedot erillisessä hinnastossa.

Kaikki kausikortit myyntiin 3.5.2018

Kausikorttien myynti kaikille paikoille on alkanut. Viime kauden kausikorttilaisten etuoikeus omaan kausikorttipaikkaan säilyy 31.5.2018 saakka. Kausikorttivarauksen voi tehdä sähköpostitse [email protected], soittamalla toimistollemme (puh. 03/612 2162) tai käymällä toimistollamme (avoinna ma-pe klo 9.00-16.00).

HPK:n kausikortit ovat monivuotisia, jolloin uusi kausi ladataan vanhalle kausikortille. Pidättehän siis kausikorttinne tallessa, korvaavan kortin tulostaminen maksaa 20 € / kortti.

Kausikorttilaisten arvonnat

2018 NHL Global Series: Florida Panthers-Winnipeg Jets -arvonta

HPK arpoo kaikkien 31.8.2018 mennessä kausikorttinsa ostaneiden kesken neljän (4) alakatsomon istumapaikan paketin 2018 NHL Global Series Florida Panters – Winnipeg Jets -otteluun 2.11.2018. Tapahtumaan sisältyy kuljetus HML – Hartwall Arena – HML. Paketin arvo 600€.

2018 NHL Global Series -arvontaan osallistuvat kaikki normaalihintaiset kausikortit, kannattajakausikortit sekä toukokuun ja alarivien ja näköestepaikkojen tarjouskausikortit. 

Pelipäivä HPK:n Liigajoukkueessa -arvonta

HPK arpoo myös kaikkien 31.8.2018 mennessä kausikorttinsa ostaneiden kesken pelipäivän HPK:n Liigajoukkueen mukana! Olet mukana aamutreeneissä ja pelipalaverissa, matkustat joukkueen bussissa, ruokailet heidän kanssaan ja näet kulisseihin ottelun alussa ja lopussa! Vieraspelimatka suuntautuu lähialueelle (esim Tampere). Paketin arvo priceless.

Pelipäivä HPK:n Liigajoukkueessa -arvontaan osallistuvat kaikki normaalihintaiset kausikortit, kannattajakausikortit sekä toukokuun ja alarivien tarjouskausikortit.

Arvonnat suoritetaan 3.9.2018.

Kausikorttilaisten varmistuneet edut kaudella 2018-2019

 • Kausikortille valmiiksi ladattuja tuotteita Ritari-areenan myyntipisteisiin
 • Fanituotealennus -10% Kerho-shopin tuotteista
 • Etukortti Kerho-ravintolaan ja McDonald’siin
 • Oman varman paikan Ritari-areenassa HPK:n Liiga-otteluissa
 • HPK U20 playoffsien kotiottelut veloituksetta
 • Liiga-joukkueen kotiharjoitusottelut veloituksetta
 • Pre-game tapahtumat
 • Ekstralippuja kauden aikana
 • Mahdollisuuden maksaa kortti 6. erässä, korko 0 % (yksityisasiakkaat)
 • Etuosto-oikeuden Liigan pudotuspelien HPK:n kotiotteluihin
 • Uutiskirjeen

03.05.2018 12:01

Jaa artikkeli: