Kausiennakko 2021-2022 – Antti Toivanen

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja pääsee vuorostaan ääneen kausiennakossa. Miltä näyttää Toivasen laskentataulukoissa ja kuinka sujuu kumppanipuolella? Mitä Toivanen odottaa eniten, kun perjantaina kiekko putoaa jäähän?

HPK aloittaa kautensa Tapparaa vastaan Pohjantähti Areenassa perjantaina 10.9.2021 klo 18.30! Liput myynnissä tuttuun tapaan osoitteessa lippu.fi/hpk ja Kerho-ravintolassa sekä kaikissa Lippupisteen valtakunnallisissa myyntipisteissä. Kausikortit ovat myynnissä HPK:n toimistolla Kiekkoritarinkujalla. Palvelemme kausikorttiasiakkaita tällä viikolla poikkeuksellisesti myös perjantaina klo 9-14.

Pohjantähti Areena on jälleen valmis toivottamaan Oranssin Alueen tervetulleeksi ottelutapahtumiin! Lätkä on parasta livenä!

Osta lippusi tästä!

Yleistietoa turvallisuudesta Pohjantähti Areenassa

Lippuja voi ostaa vapaasti kaikkiin katsomonosiin eikä lohkojakoa Pohjantähti Areenassa ole.

Perjantain 3.9.2021 päätöksellään HPK noudattaa tällä hetkellä 75% kapasiteettia kotiareenassaan ja tiedottaa mahdollisista muutoksista verkkosivuillaan. Jokaisella katsojalla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen ja suosittelemme vielä käyttämään kasvomaskia. Saavuthan vain terveenä ottelutapahtumiin. Yleisellä tasolla Pohjantähti Areenassa on paljon ilmatilaa. Tartuntoja ei ole koko koronaepidemian aikana tapahtunut HPK:n otteluissa eikä karanteeneja ole määrätty yleisölle. Halliin on turvallista tulla.

Turvaväliohjeistuksia on lievennetty ja poistettu useilla alueilla, eikä niitä vaadita Kanta-Hämeen alueen tapahtumissa. Silti asiakas voi halutessaan luoda turvavälin muihin katsojiin HPK:n kotiotteluissa. Istumakatsomoissa voi vaihtaa paikkaa vapaalle paikalle niin halutessaan. Vapaaksi paikaksi luokitellaan paikka, johon kukaan ei ole ostanut irtolippua tai kausikorttia. Halutessaan asiakas voi käydä lippuluukulla vaihtamassa lipun tai kausikortin paikkaa illan otteluun. Paikka pyritään osoittamaan samasta kategoriasta kuin alkuperäinen lippu.

Ravintolamme noudattavat kulloinkin voimassa olevia rajoituksia ja ohjeita.

09.09.2021 18:50

Jaa artikkeli: