Kausi 2011-2012 päättyi perjantaina Kerho-ravintolassa

HPK:n liigakausi 2011-2012 saatiin lopulliseen päätökseen perjantaina, kun kauden parhaimmisto palkittiin Kerho-ravintolassa. Tässä kuvasatoa illan palkituista.

Kohottajat_Rautiainen
Kohottajat ja Kultavirtaset palkitsivat Teemu Rautiaisen. Palkinnon luovuttivat Markku Piikkilä, Veikko Pulli ja Heikki Virtanen.

Rita_Laakso
Jouko Rita -pakinnon pokkasi Jukka Laamanen pakkiparinsa Aleksi Laakson puolesta. Laaksoa pelikentät jättänyt Laamanen kuvaili hienoksi nuoreksi mieheksi, jolla on huipputulevaisuus edessään. Lamppua kättelemässä HPK:n hallituksen jäsen ja pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen.

Sikakatsomo_Makela
Sikakatsomo ry palkitsi Tuukka Mäkelän suosikkinaan. Mäkelän kanssa samaan potrettiin pääsivät Hemmo Varpenius ja Jari Roitto.

Tuomarit_Rautiainen
Teemu Rautiainen palkittiin myös Hämeenlinnan Erotuomarien toimesta. Puheenjohtaja Akseli Ruoranen kertoi, että tuomarit pitävät kovaa pelaamisesta, kunhan se tapahtuu sääntöjen mukaan, pienillä penalty-minuuteilla. Rautiaiselle siis päättäjäisissä kaksi pyttyä.

Maalitykki_Luomala
Marko Luomala oli 16 maalillaan viime kauden Kerhon Maalitykki. Luomalan palkitsi HPK:n puheenjohtaja Heikki Hietanen. Luomala kertoi laskevansa tarkkaan omat maalinsa ja lupasi, että tulevalla liigakaudella numero on isompi.

Kiilholma_Vanttinen
Juha Kiilholma ja Tuomas Vänttinen käväisivät avaamassa uuden kauden. Molemmat uudet ritarit lupasivat taistella kovalla tunteella oranssin puolesta liigakaudella 2012-2013!

Lisäksi illan aikana A-Nuorten joukkueen parhaana pelaajana palkittiin Juuse Saros, joka edusti maajoukkueen mukana päättäjäisten aikana.

Vanha on siis tuotu päätöksen ja uusi kausi avattu. Oman paikkasi kauden 2012-2013 taistoon voit varata jo nyt kausikortin muodossa! Kausikortit myy HPK:n toimisto!

Tervetuloa SM-liiga kauteen 2012-2013 !

HPK 24.4.2012

24.04.2012 05:32

Jaa artikkeli: