Kauden tärkein peli!

HPK-Ässät 10.3. klo 18.30. Tervetuloa joukkoon!

HPK kohtaa torstai-iltana Porin Ässät. Joukkueilla molemmilla on ottelussa panosta ja tulossa on varmasti kova taistelu alusta alkaen. Ässillä on panoksena toisen sijan säilyttäminen, kun taas HPK tappelee kynsin hampain kuuden parhaan joukkoon pääsystä. Kuuden joukkoon pääsy vaatii HPK:lta voiton Ässistä ja Jokereiden on hävittävä JYPille.

-Tämä on kauden tärkein peli ja vain voitto kelpaa. Kuuden joukkoon pääsy ei ole enää omissa käsissä, mutta kun ottaa kolme pistettä, niin ei jää ainakaan jossiteltavaa, kertasi HPK-luotsi Pasi Arvonen keskiviikkona.

HPK kukisti komeasti tiistaina sarjakärki JYPin. Peli alkoi jälleen loksahdella kohdalleen ja keskittyminen oli kohdallaan.

-Ollaan löydetty eväät JYPiä vastaan. Mikä tärkeintä, niin oltiin nöyrästi ja pelattiin meidän omaa peliä koko 60 minuuttia, mikä on tällä kaudella ollut todella harvinaista, kertoi Arvonen.

HPK ja Ässät ovat kohdanneet toisensa neljästi. HPK on hoidellut kamppailuista nimiinsä kaksi. Ässät on voittanut ottelun kerran jatkoajalla ja kerran voittomaalikilpailun jälkeen.

Kauden yleisöennätys

Kauden tärkein peli on mitä todennäköisimmin myös kauden tunnelmarikkain peli tähän mennessä. Yhteistyöyritysten kampanja, saada 5000 katsojaa rikki, on toteutumassa. Rinkelinmäen hornankattila on tekemässä paluutaan.

-Varsinkin tää joukkue tuntuu syttyvän, kun on meininkiä. Varsinkin tällaisessa pelissä se yleisön tuki on tosi tärkeää ja onhan se hienoa pelata, kun on fiilistä, tiivisti HPK-laituri Juuso Puustinen.

Puustinen on innoissaan keväästä ja nauttii pelaamisesta täysin siemauksin.
-On ollut niin mukava pelata täällä ja toivon ettei tää kausi loppuisi koskaan. Tuntuu siltä, että joka jätkä tuolla on ihan fiiliksissä keväästä ja kovista peleistä.

Rakennusliike Kotisirakentaja jakaa tänään klo 11 alkaen seisomapaikkalipun tuhannelle ensimmäiselle. Liput jaetaan Ritari-areenan lippuluukulta.

Nyt sitten koko Hämeenlinna hereille ja oranssia päälle!

Niklas Heinonen

10.03.2011 07:24

Jaa artikkeli: