Kauden ensimmäinen vierasottelu tarjoaa revanssin paikan Oulussa

HPK:n ja Kärppien back-to-back avausviikonloppu jatkuu lauantaina Oulussa. HPK lähti kohti Oulua heti perjantain ottelun jälkeen.

Perjantai tarjosi viihdyttävän ottelun, jossa vaatimustaso ja tunnetila oli korkealla. HPK paransi pelin edetessä ja päävalmentaja Antti Pennanen olikin pääosin tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen ja tekemiseen perjantain ottelussa. Perjantain Teatterin jälkilöylyt löydät täältä ja Ruutu+ huippuhetket voit katsoa alla olevalta videolta.

HPK:n valmentaja Antti Miettinen kertoo ottelun alun merkityksen olevan tärkeä myös lauantaina.

– Perjantaina saimme ottelun osin erikoistilanteiden kautta puolellemme. Ottelun alku ja oikeastaan koko ensimmäinen erä oli meiltä pelivalmiuden osalta vajaata kovaan vaatimustasoon nähden. Samaa on luvassa tänään Oulussa, joten itsensä valmistaminen otteluun on oltava kohdallaan. Tietenkin myös videoanalyysit on tehty ja tiettyjä pelillisiä asioita on painotettu iltaa varten.

Kokoonpanoon muutoksia

HPK:n kokoonpano kokee muutoksia lauantaina. Victor Backman jäi oranssille alueelle varotoimenpiteenä huoltamaan aiemmin saamaansa kolhua. Harri Kainulainen avaa Liigakautensa Oula Palven ja Janne Lahden vierellä, kun taas Kristian Vesalainen siirtyy Otto Paajasen ja Teemu Turusen kenttään. Robert Leinon ja Severi Sillanpään kentät jatkavat perjantain koostumuksilla.

Puolustuksessa parit säilyvät ennallaan, Markus Niemeläinen ottaa Joel Olkkosen paikan lauantaina. HPK:n maalia vartioi Emil Larmi.

HPK saa arvokkaan tuen Raksilaan, kun heti kauden ensimmäiseen vieraspeliin matkustaa 30 kannattajaa! Kokoonpano katsomon puolella säilyy siis tutun äänekkäänä!

 

Seuraava kotiottelu
HPK-Ässät
ti 12.9. klo 18.30

#illallahallille

Osta liput tiistain HPK-Ässät -matsiin tästä!

09.09.2017 10:57

Jaa artikkeli: