Kauden 2012-2013 päättäjäisten kuvasatoa

Tässä 26.4.2013 vietettyjen Kerhon kauden 2012-2013 päättäjäisten kuvasatoa.

heikkila
A-Nuorten mestaruusjoukkueen kapteeni Miika Heikkilä kertoili joukkueen fiiliksistä mestaruudesta. Koko joukkue sai raikuvat aplodit päättäjäisyleisöltä.

lahtela
Parhaana A-Nuorena palkittiin Mikko Lahtela. Kova työnteko ja huippu kevät takasivat valinnan.

a_johto
HPK:n A-Nuoret palkittiin Vuoden seurajoukkueena Jääkiekkoliiton puolesta. Viipurin Reipas -palkinnon kanssa poseeraavat A-Nuorten joukkueenjohtajat Pekka Kari-Koskinen ja Harri Korvakangas.

erotuomarit
Hämeenlinnan Jääkiekkotuomarit ry palkitsi omana suosikkinaan Otto Paajasen. Hyökkääjälle tuomittiin runkosarjassa 14 minuutin edestä jäähypenkin kulutusta.

sikakatsomo
Sikakatsomo ry esitteli uuden kiertopalkintonsa vanhan lähdettyä viime vuonna kolmannella kiinnityksellä Tuukka Mäkelän mukaan. Tämän vuoden C5-suosikki oli Mika Järvinen, joka edusti maajoukkuetehtävissä. Palkinnon Jari Roitolta ja Hemmo Varpeniukselta otti vastaan huoltajaisä Kari Järvinen.

yleison_suosikki
HPK:n yleisön suosikkia äänestettiin tänä keväänä Facebookissa. Ylivoimaisella 30% äänivyöryllä voittajaksi kruunattiin Ville Viitaluoma. Maajoukkuesentteri edusti Suomea ja Ossi-Petteri Grönholm pokkasi kapteenin puolesta pokaalin. Palkinnon jakoivat G-kulman Helmeri ja Santeri Hinkkanen.

kohottajat
Kohottajat ja Heikki Virtanen -palkinto meni tänä vuonna Otto Paajaselle. Nuori sentteri oli siis kahden palkinnon mies perjantai-illassa. Voittajaa haastatteli Peter Petro, joka varoi pudottamasta Legacy Bowlia eli A-Nuorten mestaruuspokaalia, johon myös Paajasella oli näppinsä pelissä! Hyvä Otto!

pv_malja
Päävalmentajan malja jaetaan parhaimmalle A-juniori-ikäiselle liigajoukkueessa pelanneelle pelaajalle. Tällä kertaa valinta osui Juuso Vainioon. Puolustaja pelasi ensimmäisellä liigakaudellaan 25 ottelua, Nuorten MM-kisat ja ehtipähän Vainio myös voittamaan A-Nuorten SM-kultaa! Onnittelut upeasta kaudesta!

rita
Jouko Rita palkitsi nimikkopatsaallaan Tuomas Vänttisen.

maalitykki
Maalitykkinä hääri kukapas muukaan kuin Kapteeni Viitaluoma. Kauden aikana syntyi oma piste-ennätys 18+38=56. Hurjaa tahtia piti myös palkinnon puheenjohtaja Heikki Hietaselta vastaanottanut Juha Kiilholma, joka jäi viime kaudella vain pisteen päähän omasta parhaastaan! Viitaluomalle Paajasen tapaan kaksi pyttyä!

pj_malja
HPK:n kunniapuheenjohtajan palkinto jaettiin ensimmäisen kerran. Palkinnon jakoi itseoikeutetusti Harri Lintumäki. Ensimmäisenä nimensä pokaaliin sai maajoukkuetehtävissä viilettänyt Jere Sallinen!

Kohti uutta kautta

Samalla, kun vanha päättyi, alkoi myös uusi. Tulevaa kautta odottaa innoissaan jo koko Kerho-perhe.

frans
Frans Tuohimaa kertoi kuulumisia ja pohti tuoretta NHL-tulokassopimustaan. Maalivahti ennakoi, että Kerho-paita on tulokassopimuksesta huolimatta hänen ensi kauden pelipaitansa.

juha
Juha Koivisto oli yhtä hymyä Petron kyselytunnilla. Vantaalla syntynyt laituri kertoi, että HPK:ta vastaan oli ilkeää pelata viime kaudella. Koiviston mielestä on mukavampaa pelata itse oranssissa joukkueessa.

kiusaaja
Koiviston ilkeimmäksi vastustajaksi nimeämä Antti Aarnio lupasi olla kiusaamatta Juhaa ensi kaudella.

nuoret_hymy
Nuoret pojat Ville Järveläinen ja Ville-Veikko Eerola hymyilivät, vaikka tänä vuonna ei palkintosade heidän kohdalleen osunut.

nettipojat
Pitkästä aikaa kuviin saadut Pakkiparin pakina -osiosta tutut Kämmen ja Rysty olivat hyvissä tunnelmissa onnistuneen kauden jälkeen. “Nähdään taas syksyllä Ritari-areenassa! Live on aina live ja pelilihis on kaiken aa ja oo!” vinkkasivat pojat lähtiessään Kerho-ravintolasta. Muistatko tämän Pakkiparin pohdinnan: Kyllä Rinkulalla on kivaa vuodelta 2011?

Pakkiparin vinkistä on hyvä ottaa vaari ja varata kausikortti tulevan kauden taistoon! Kausikortit ovat varattvissa HPK:n toimistolta (Kiekkoritarinkuja 3B, 03-6122162 ja hpk(at)hpk.fi). Kaikki 31.5.2013 mennessä kausikorttinsa varanneet osallistuvat hurjaan HPK-arvontaan, jossa palkintoina mm. etelänmatka, taulu-tv, VIP-aitio ja paljon muuta!

Tervetuloa SM-liigakauteen 2013-2014!

HPK 13.5.2013


13.05.2013 07:48

Jaa artikkeli: