Katsomoturvallisuuteen kiinnitetään lisää huomiota loppukauden peleissä

HPK:n ja Pelicansin välisessä ottelussa 14.2.2017 tapahtui useita järjestyshäiriöitä vierasfanien taholta. HPK:n järjestyksenvalvonta ja Poliisi tekivät hyvää yhteistyötä ottelun aikana katsomorauhan takaamiseksi. HPK kiinnittää jatkossa erityistä huomiota katsojien turvallisuuden takaamiseksi loppukauden otteluissa, joissa kaikissa on mahdollisuus yltää suuriin yleisömääriin.

HPK on tehnyt tutkintapyynnön Liigalle ottelussa tapahtuneista järjestyshäiriöistä. Myös Poliisilla on omat tutkintansa käynnissä ottelun tapahtumien tiimoilta. HPK tukee sekä Poliisia, että Liigaa tutkimusten edetessä.

Juniorikatsomon paikat siirretään

Taatakseen HPK:n juniorien turvallisuuden tulevissa otteluissa, HPK ei enää sijoita junioreille varattuja paikkoja A4-katsomoon. Junioreille on varattu noin 30 paikkaa A2 ja A3- katsomoiden alimmilta riveiltä. 30 varattua paikkaa ovat suunnattu pienimmille junioreille, jotka eivät näe kentälle seisomakatsomoista.

HPK toivoo omien junioriensa valitsevan seisomapaikkansa loppukauden otteluissa joko pohjoispäädyn lipalta tai Kannattajakatsomosta (D1). Vierasfanien läheisyyteen HPK ei toivo juniorien menevän.

Lauantaina jälleen suuri yleisömäärä

HPK-TPS -otteluun lauantaina 18.2.2017 odotetaan kauden suurinta yleisömäärää. On mahdollista, että maaginen viiden tuhannen katsojan raja ylitetään.

HPK toivoo, että ottelussa keskitytään omien kannustamiseen, eikä muiden katsojien viihdekokemuksen sabotoimiseen.

HPK Tiedotus

15.02.2017 11:25

Jaa artikkeli: