Kärpät tyly vierailija

HPK – Kärpät 1-4 (0-2, 0-1, 1-1)

Kärpät näytti, että miksi joukkue on tällä hetkellä sarjakärjessä. Pelillisesti HPK antoi kuitenkin hyvän vastuksen ja hieman suotuisimmilla pompuilla myös tulos olisi voinut olla toisenlainen. Hiljattain jatkosopimuksen HPK:n kanssa tehnyt Jere Innala piti joukkueen suoritusta tuloksesta huolimatta lupaavan oloisena.

– Kovatasoinen ottelu. Tiedettiin, että sieltä tulee luisteluvoimainen ja hyvin hyökkäävä joukkue vastaan. Ihan ok suoritus, mutta ei tarvittavalla tasolla vielä.

Vahva avauserä siivitti Kärpät voittoon

Ottelu alkoi HPK:n kannalta huonosti, kun Valtteri Puustinen sai kaksiminuuttisen ajassa 02:06. Kärppien ylivoima pyöri vaarallisesti ja ajassa 03:23 Lasse Kukkonen ohjasi Atte Ohtamaan viivalaukauksen ohi Emil Larmin.

Kärppien vahvat otteet avauserässä palkittiin toistamiseen ajassa 15:49. Ohtamaan napakka laukaus painui Larmin patjan alta alakulmaan.

Toisen erän HPK joutui alottamaan alivoimalla ja Kärppien vahva ylivoima oli jälleen myrkkyä. Radek Koblizek vei vieraat jo 3-0-johtoon ajassa 20:49. Toisessa erässä myös HPK pääsi kokeilemaan ylivoimansa toimivuutta ja joukkue pystyi luomaan vaarallisia paikkoja, mutta Jussi Rynnäs ja maaliraudat pysyivät ohittamattomina.

Kaivatun kavennuksen viimeisteli upeasti Eetu Tuulola, joka vei parikin Kärppää torikahville ennen kuin viimeisteli kauden kuudennen maalinsa. Maalin jälkeen HPK sai lisäboostia otteisiinsa, mutta seuraavan ja samalla viimeiseksi jääneen maalin viimeisteli Miska Humaloja tyhjiin ajassa 58:54.

Vielä kerran ennen taukoa

Kulunut viikko on Innalan mielestä tarjonnut joukkueelle hienon haasteen, kun vastassa on ollut HIFK, sarjakärki Kärpät ja vielä Tappara Hakametsässä.

– Samalla tavalla niihin täytyy valmistautua kuin mihin tahansa muuhun otteluun, mutta nää on hyviä testejä meille, että nähdään miten pärjätään kovia jengejä vastaan.

Kovan viikon päättävään otteluun Tampereelle Innala lähtee luottavaisin mielin, vaikka vastassa on erittäin kova joukkue.

– Taas on huippujoukkue vastassa ja täytyy olla hyvin latautunut, kun sinne lähtee.

– Vähän se on välillä ollut paha paikka meille, mutta eiköhän me sieltä voitto tuoda.

Muuten, vielä huomisesta… Tarinan mukaan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Savolainen on nähnyt voittoisan vieraspelin viimeksi kaudella 2003-2004, vaikka reissuja on tullut tehtyä monen monta. Kääntyykö Savolaisen putki voittojen tielle, vai kuinka käy Hakametässä? Se selviää lauantaina klo 17.00 alkaen!

Maaottelutauon aikana (5.-9.11.2018) HPK:n toimiston asiakaspalvelu on suljettu. Kerho-ravintola palvelee ma-pe klo 8.30-15.00. Lounas tarjoillaan normaalisti klo 10.30-14.00!

Seuraavan kotiottelun HPK pelaa 14.11., jolloin vieraaksi saapuu JYP.

Liput otteluun täältä!

02.11.2018 21:35

Jaa artikkeli: