Kapanen ja Seppälä loppukauden Kerhossa – Huttunen lainalle

HPK on sopinut maanantaina kolmen pelaajan lainasta vahvistaakseen hyökkääjäosastoaan. Konsta Kapanen saapuu loppukauden lainalle KalPasta ja Erkka Seppälän lainaa Kiekko-Vantaasta on jatkettu kattamaan koko loppukausi. Lisäksi keskiviikon HPK-Ässät-ottelussa nähdään RoKista lainattu Heikki Huttunen.

Konsta Kapanen on 19-vuotias KalPan kasvatti. Tällä kaudella Kapanen on pelannut KalPan U20-joukkueessa, IPK:n Mestis-joukkueessa sekä Liigaa KalPassa ja Tapparassa. Liigassa Kapanen on tehnyt yhteensä 17 ottelussa 9 (5+4) tehopistettä.

– Nuori ja kehittyvä pelaaja, joka tuo laajuutta ja leveyttä hyökkäysrintamalle loppukaudeksi, luonnehtii HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen Kapasta.

Erkka Seppälä on HPK:n oma kasvatti, joka on ollut Kiekko-Vantaasta lainalla Kerhossa jo 24 Liiga-ottelussa. Seppälä on näin ollen pelannut jo enemmän HPK:ssa lainalla kuin Mestiksessä, jossa hän on esiintynyt Kiekko-Vantaan paidassa 23 ottelussa.

Heikki Huttunen saapuu Hämeenlinnaan 15.2.2023 saakka kestävällä lainalla, eli keskiviikon Ässät-otteluun. Oikealta ampuva hyökkääjä pelaa toista kauttaan Rovaniemellä, jossa tehoja on syntynyt lähes piste per ottelu-tahdilla. Miehen tehot Mestiksessä ovat 41 ottelussa 19+21=40.

HPK:n sopimushyökkääjä Jimi Rönkkönen puolestaan jatkaa Mestiksen Kiekko-Vantaassa kauden 2022-2023 loppuun.

13.02.2023 12:00

Jaa artikkeli: