Kannattajien terveiset

Osa teistä saatoikin jo huomata, että teimme viikon aikana pienimuotoisia muutoksia liittyen kannattajayhteisön nimeen. Jatkossa virallinen kannattajayhteisö tottelee nimeä HPK Kannattajat. Tarkempi tiedote asiasta.

Kulma täyteen!

Sekä viime että toissa keväänä tunnelma Rinkelinmäellä on ollut erittäin hyvä, siitä kiitos teille!

Meidän tavoitteenamme on kuitenkin kehittää tunnelmaa parempaan suuntaan myös syyskaudella ja silloinkin jos Kerholla ei mene ihan niin hyvin. Toiminta on mennyt mukavasti eteenpäin, mutta muutaman kymmenen henkilön kannattajaryhmä on auttamatta liian pieni, jotta saavuttaisimme tavoitteemme. Tässä kohtaa toivotamme Sinut tervetulleeksi Kulmaan!

20130913, HÄMEENLINNA, HPK vs PELICANS, G -KULMA . Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen

Kulmaan ovat tervetulleita kaikki Pallokerhon kannattajat ikään, sukupuoleen tai mihinkään muuhun katsomatta. Eikä silläkään ole väliä, että oletko yhdistyksen jäsen vai et.

Mikäli kuitenkin käyt peleissä säännöllisesti, niin valintasi on jäsenillemme suunnattu Kannattajakausikortti.

Kortin voit tilata suoraan HPK:n toimistolta. Kortti sisältää kaikki normaalin kausikortin edut ja samalla liityt automaattisesti HPK Kannattajat ry:n jäseneksi. Kannattajakausari maksaa 180€ ja jäsenyys 20€, joten kokonaishinta on vain 200€.

HUOM! Mikäli tilaat Kannattajakausikortin etkä hoida jäsenvelvoitteita, on HPK:lla oikeus sulkea kausikortti tai laskuttaa normaalin seisomakausikortin ja kannattajakausikortin välinen erotus.

16.08. mennään!

Lauantaina elokuun 16. päivä HPK kohtaa Kultakeskusturnauksessa Jokerit. Tässä ottelussa polkaistaan kannattajatoiminta Kulmassa käyntiin uuden kauden osalta mahdollisimman isosti!

Etkot ovat HPK Kannattajien uudessa kanatapaikassa, Public Corner Voudin Kellarissa, klo 14:00 alkaen josta lähdemme kohti hallia ja Kulmaa jalkaisin klo 16:30!

Vietä lauantai hyvässä seurassa ja lähde mukaan antamaan vielä kertaalleen Jokereille lähtöterveiset KHL:ään! Tapahtuman facebook-sivut.

HUOM! Ikäraja ravintolaan on 18-vuotta, mutta kaikki ovat erittäin toivottuja ja tervetulleita mukaan kulkueeseen. Tullaksesi ravintolaan tai kulkueeseen, sinun ei tietenkään tarvitse olla jäsen!

Uusia yhteistyökumppaneita

Kesän aikana olemme sopineet yhteistyöstä Public Corner Voudin Kellarin, Rosson sekä Fresnon kanssa. Lisäksi jo viime kaudella mukana olleet Bio Rex Verkatehdas ja Hyvinvointipiste Charlotta jatkavat HPK Kannattajien matkassa. Tarkemmat tiedot jäseneduista löydät täältä.

Sivuillamme voit myös liittyä jäseneksi. Jäsenmaksu kaudella 2014 – 2015 on 20,00€ jolla olet oikeutettu saamaan jäsenillemme suunnatut edut. Samalla tuet kannattajakulttuurin kehittymistä.

HPK Kannattajat Facebook

HPK Kannattajat Twitter

– Kulman Pojat

10.08.2014 09:07

Jaa artikkeli: