Kaikki peliin HPK!!

HPK – Kärpät 26.3.2014 klo 18.30

Lähtökohdat

HPK:n ja Kärppien välinen puolivälieräsarja on edennyt siihen pisteeseen, että Kärpät on kampenut kolme voittoa, HPK:n voittosarakkeen näyttäessä toistaiseksi nollaa. Kärpät on pystynyt kääntämään tasaiset ottelut niukoiksi voitoiksi HPK:n hallinnasta huolimatta.

– Se, että ollaan pystytty hallitsemaan otteluita ajoittain noinkin vahvasti on tullut yllätyksenä mutta se ei ole ollut yllätys, että ollaan pystytty haastamaan Kärpät, HPK:n puolustaja Marko Tuulola mietti ottelusarjan välipäivänä.

Maanantain koitoksessa joukkueet etenivät ylitöille asti ja voittaja ratkesi vasta jatkoajan jälkeen, minkä aikana molemmilla joukkueilla oli mahdollisuudet ottelun ratkaisuun. HPK joutui selviämään suurimman osan ottelusta viidellä puolustajalla Jyri Niemen loukkaannuttua taklaustilanteessa.

– Kyllä se tänään tuntui jaloissa, että siellä joutui ekstraa vetämään mutta huomenna on taas uusi päivä ja tänään saa kyllä akut ladattua täyteen, Tuulola vakuutti.

Kokoonpanot

HPK:n kokoonpano koki siis kolauksen maanantain ottelussa, Niemen loukkaantumisen takia. Niemen pelaaminen keskiviikon ottelussa on vielä epävarmaa.

– Jyri on soturi. Eihän lääkärit hevillä suosittele pelaamista mutta pelaaja on lopulta itse vastuussa pelaamisestaan ja Jyrin vointi oli ihan hyvä tänään. Pään sisäisistä jutuista ei kuitenkaan koskaan tiedä, Tuulola kertoi.

HPK:n kokoonpanosta sivussa olleiden Antti Bruunin ja Joonas Vihkon pelikunto ratkeaa niin ikään pelipäivänä. Kaksikosta Vihko oli tiistaina kuitenkin jo jäällä ottamassa tuntumaa ja hakemassa maalijyvää kohdalleen.

Tuulolan laki

Tiistaisessa lehdistötilaisuudessa Marko Tuulola intoutui filosofoimaan ottelusarjan matemaattista yhtälöä.

– Eka peli hävittiin kahdella maalilla, sitten yhdellä ja nyt oltiin jo 60 minuutin jälkeen tasoissa, niin eikös se nyt sitten ala matemaattisestikin jo menemään jatkoajalla meille, sitten yhdellä maalilla ja niin edelleen, Tuulola pyöritteli pilke silmäkulmassaan.

TULE, KOE JA TODISTA ”LEX TUULOLA”!!

HPK #lisäälämpöö

25.03.2014 14:44

Jaa artikkeli: