Kahta kertaa Kerho ei onnistunut kampeamaan tasoihin – HIFK vei pisteet

HPK ja HIFK kohtasivat viidennen kerran kuluvalla kaudella. HPK:n kokoonpanossa nähtiin illan ottelussa Liiga-debyytti, ensimmäiset minuutit Pohjantähti Areenassa sekä ensimmäinen Liiga-startti maalin suulla.  Tänään pelattiin paljon viidellä viittä vastaan, molemmille joukkueille tuomittiin ainoastaan yksi kakkonen. HPK esiintyi energisesti ja kampesi kerran pelissä kahden maalin takaa tasoihin, mutta HIFK onnistui ottamaan uuden hajuraon ja piti johdon loppuun saakka.  Loppulukemat 2-5 vieraille.

HPK kiri kerran tasoihin, mutta se ei riittänyt

Ottelun ensimmäistä erää mentiin tasaisissa merkeissä, molemmilla joukkueilla oli puolittaisia maalipaikkoja. HIFK meni johtoon kuudennellatoista minuutilla, kun Miro Väänänen iski maalin. Toinen HIFK-maali nähtiin vieraiden ylivoimalla, kun HPK:n debytantti Virolainen istui illan ainoaa Kerho-jäähyä. Tauolle kahden maalin takaa-ajoasetelmista.

Toisessa erässä kotiyleisö sai aihetta riemuun, kun ensimmäisellä erätauolla haastattelussa maalia lupaillut Virolainen aloitti komeasti Liiga-uransa maalilla. Päivärinta toi Kerhon pian tasoihin ja näytti siltä, että nähdään vielä tiukka ottelu. HIFK iski kuitenkin Pakarisen ja Komarovin toimesta kaksi maalia, joten myös toisella erätauolla joukkueita erotti kaksi maalia.

Kolmannessa erässä HIFK viimeisteli loppulukemat 2-5, kun tasan 51 minuuttia oli pelattu. Maalintekijänä illan kolmannellaan Iiro Pakarinen.

Joni Virolaisen haastattelu

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Kotipelit jatkuvat heti huomenna, kun HPK kohtaa Lukon Pohjantähti Areenassa. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti klo 18:00. Kannustetaan Kerhon tappioputki poikki!