KÄSIJARRU POIS JA KALPAN KAATOON

HPK-KALPA 6.3.2012 klo.18.30

Tiistai-iltana Hämeenlinnaan saapuu vieraita Savosta. Sarjakärki ja runkosarjan voittoa tavoitteleva KalPa matkaa Hämeeseen HPK:n testattavaksi. Kuten sarjataulukosta voidaan päätellä, on joukkueilla erilaiset lähtökohdat illan otteluun. KalPa tarvitsee kipeästi pisteitä pitääkseen sarjan piikkipaikan, kun taas HPK:n kohtaloksi on muodostumassa kiusaajan rooli kauden viimeisiin otteluihin.

Kokoonpanoihin on tulossa pieniä muutoksia, sillä HPK:n edustusjoukkue antaa nuoret pelaajansa seuran A-nuorten käyttöön ikäluokkansa playoffeihin. Teemu Rautiainen ja Otto Paajanen keskittyvät  lopun kauden hakemaan menestystä nuorten sarjasta. Tiistaisessa KalPa-pelissä HPK:n nelosketjun keskelle asettuu Alex Leavitt ja toiseen laitaan palaa Jere Sallinen Muuten kentälliset pysynevät ennallaan.

KalPasta maininnanarvoisia otteita viime otteluissa on esittänyt nuori Jasse Ikonen, joka on heilutellut maaliverkkoja kolmessa edellisessä ottelussa. Ikonen on saanut mahdollisuutensa pelata yhdessä taiturimaisten Sakari Salmisen ja Tuomas Kiiskisen keskellä ja tulosta on syntynyt.

Iloista ja hyökkäävää peliä

Ottelua edeltävänä päivänä HPK:n päävalmentaja Timo Lehkonen kertoi, että kauden loppupeleissä joukkueen on tarkoituksena ottaa käsijarru pois päältä ja tavoitteena on pelata kauden hyökkäävintä ja iloisinta lätkää. 14 peliä HPK:n päävalmentajana toiminut Lehkonen kertoo vasta nyt ymmärtävänsä, missä paineessa pelaajat ovat joutuneet pelaamaan 55 runkosarjaottelua Nyt, sarjapaikan varmistuttua pelaajat voivat vihdoin nauttia pelaamisesta täysillä ilman suurempia paineita.

Myös HPK-hyökkäjä Arsi Piispanen on helpottunut siitä, että SM-liigaa pelataan ensi vuonnakin Hämeenlinnassa. Piispanen kertoi, että joukkue lähtee runkosarjan viimeisiin peleihin taistelemaan tosissaan voitoista, sillä “voittaminen on kuitenkin keskimäärin mukavampaa, kuin häviäminen”

Katso lippujen hinnat ja myyntipisteet.

Ville Peltonen 6.3.2012

06.03.2012 06:42

Jaa artikkeli: