Kärppiä kiusaamaan

Kärpät-HPK 3.3. klo 17.00

Hämeenlinnan Pallokerho matkaa tänään Ouluun Kärppien vieraaksi. Peli ei ole merkityksetön, vaan molemmille joukkueille pisteet olisivat tärkeitä. HPK:n runkosarjaa on jäljellä viisi ottelua ja matka pudotuspeliviivaan on venähtänyt jo kymmeneen pisteeseen. Kärpät sen sijaan taistelee vimmatusti suoran puolivälieräpaikan varmistamiseksi ja onkin tällä hetkellä yhden pisteen turvin viivan yläpuolella.

Lauantai-illan päähenkilöt, Kärpät ja HPK, ovat täysin erilaisissa vireissä tällä hetkellä. Kärpät seilaa viiden ottelun voittoputkessa ja viimeisistä kahdeksasta pelistä Kärpät on voittanut peräti seitsemän.

HPK sen sijaan on viimeisistä kuudesta ottelusta pystynyt keräämään vain kaksi sarjapistettä. Tehtävää riittää, kun pysäytettävänä on muun muassa Huml, Donskoi, Haataja ym.

HPK ollut vahvempi keskinäisissä

HPK:n kokoonpanot ja pelaava maalivahti selviää iltapäivän kuluessa. Kärppien puolelta pelaava maalivahti on jokseenkin kiveen hakattu. Johan Backlund on nimittäin esittänyt vuorenvarmoja otteita tolppien välissä ja on illasta toiseen pelannut pisteitä Kärpille. Kokoonpanot tästä.

HPK:lle uskoa tuo varmasti tämän kauden aiemmat kohtaamiset oululaisten kanssa. Kärpät on tämän kauden viidestä kamppailusta pystynyt keräämään vain yhden pisteen ja HPK johtaakin keskinäisiä tylysti 14-1.

Muistakaa tänään myös HPK:n A-nuorten playoff-ottelu HPK-Blues Ritari Areenassa klo 15!

Niklas Heinonen 3.3.2012

03.03.2012 08:56

Jaa artikkeli: