Kaatuuko miljoonamiehistö?

HPK-Jokerit 2.12.2011 klo 18.30

Perjantai-illan huumaa tarjolla Rinkelinmäellä. Jokerit marssittaa jäälle useita entisiä kerholaisia Riku Hahlin johdolla. HPK yrittää palata takaisin voittojen tielle tiistaisen IFK-tappion jälkeen.

HPK lähtee otteluun todennäköisesti samalla kokoonpanolla kuin HIFK:ta vastaan. Marko Luomala sai lievän yläraajavamman tiistaina ja miehen pelaaminen on vielä epävarmaa.

– Luomala pelannee, mutta täysin varmaa se ei ole, Harri Rindell muotoili torstaina.

Luomalan puuttuminen rikkoisi ykköskentän, jossa viime aikoina ovat pelanneet Teemu Rautiainen ja Arsi Piispanen. Ketju on saanut hyvin painetta vastustajan päätyyn, mutta on kärsinyt tekopaikkojen hukkaamisesta.

Tiistain ottelussa Kerhon pirtein osa oli uusittu kolmosvitja, johon Janne Laakkonen nousi kolmanneksi lenkiksi Ville Hämäläisen ja Kari Sihvosen rinnalle. Erityisesti Sihvosen energinen panos hyökkäyspäässä on ollut varmasti monelle yllätys.

Puolustuksessa jatketaan samoilla pareilla. Ossi-Petteri Grönholm pelaa ensimmäisen kotiottelunsa pitkän tauon jälkeen. Maalilla jatkaa Mika Järvinen.

Jokerit kurssia kääntämään

Jokerit on pelannut viime aikoina yllättävän vaisusti. Viimeiset kahdeksan ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton, joten helsinkiläisillä riittää näyttämisen halua.

Ykkösmaalivahti Eero Kilpeläisen loukkaantuminen on sotkenut helsinkiläisten kuvioita. Paikkaaja Frans Tuohimaa ei ole onnistunut kannattelemaan joukkuettaan vaikeilla hetkillä.

Kerhoa vastaan narripaidat saavat helpotusta hyökkäyspäähänsä, kun Ben Eaves palaa loukkaantumisensa jälkeen takaisin Ilari Filppulan ja Niclas Hardtin vierelle.

Hämeenlinnalaisittain vieraiden mielenkiintoisin pelaaja on Riku Hahl, joka palaa vanhaan kotihalliinsa pitkän tauon jälkeen. Täksi kaudeksi SM-liigaan palannut Hahl edusti HPK:ta viimeksi kaudella 2004-2005. Tiistaina Ilvestä vastaan sentteri keräsi tehot 1+1. Monipuolisuutensa ansiosta Hahl on joukkueensa tärkeimpiä pelaajia.

Miten käy perjantaina? Laulaako Jokeri-fanit omansa voittoon vai löytyykö Kerho-kannattajista vielä yksi vaihde lisää? Kova ottelu tiedossa, tule paikalle!

Karri Salo 2.12.2011

Joululahjat Kerho-shopeista!

Hupparit, tumput, pipot, t-paidat ja muut oranssit fanituotteet odottavat taas pääsyänsä joululahjapaperin syövereihin. Joulun oransseimmat joululahjat voit ostaa ottelun aikana Kerho-shopeista. Muina aikoina fanituoteasioissa teitä palvelevat Kerho-ravintola, Prisma Hämeenlinna ja Intersport Hämeenlinna. Pienemmän valikoiman fanituotteita löydät myös Parolan, Idänpään ja ABC Tiiriön S-Marketeista.

KerhoShop_2010

Matsimyymälä tänään areenassa!

Intersportin matsimyymälä rantautuu tänään Ritari-areenan eteläpäätyyn perinteiseen tapaansa. Viime vuonna moni teki makeita löytöjä Intersportin valikoimista, tule siis tänäkin vuonna katsomaan, mitä Kauppias Purhosella on tarjolla!

kumppanit-intersport

02.12.2011 08:34

Jaa artikkeli: