JYP saapuu katkaisemaan voittoputkensa Hämeenlinnaan

HPK-JYP 26.2.2013 klo 18.30

Kovakuntoinen JYP matkaa tiistaina Hämeenlinnan Ritari-areenalle mielessään jatkaa viiden ottelun voittoputkeaan. Kovassa kunnossa on myös HPK, josta maistiaisia saatiin lauantaina Kuopiossa.

Päivän puntari

Lähtökohdat jääkiekko-otteluun ovat aina hyvät, jos yhteen iskee kaksi sarjataulukon TOP5-joukkuetta. JYP tulee lujaa ja sitä HPK-valmennus on yrittänyt painottaa myös alkuviikon harjoituksissa.
– Uudenlainen haaste tulee huomenna, kun vastaan tulee joukkue, joka taistelee vielä runkosarjan voitosta. Huominen peli tulee olemaan selkeästi fyysisempi kuin esim. lauantainen peli ja siihen ollaan pyritty valmistautumaan harjoituksissa, kertoi Ari-Pekka Selin.

Näillä mennään

JYPiltä illan ottelusta sivussa ovat ainakin Petr Hubacek, Olli Malmivaara sekä Jari Jääskeläinen. Kokoonpano on silti täynnä vaarallisia elementtejä.
– JYPillä on paljon pelaajia, jotka ovat tottuneet voittamaan ja se näkyy nyt niiden lennossa. Kevättä kohti tässä ollaan menossa, Selin tiedostaa.

Kerhon rosterista lauantaina KalPa-pelissä tippui Antti Aarnio. Aarnion paikan tiistaina Arsi Piispasen ja Tuomas Santavuoren ketjussa ottaa Ville Järveläinen. Mika Järvinen pelaa maalissa.

EDIT: Antti Aarnio pelaa tiistaina. Loukkaantuminen ei ollut niin paha kuin odotettiin ja lupa lääkäriltä kaukaloon heltisi tiistaina.

Suurennuslasin alla

Eric Perrin, JYP – Neljään viime otteluun tehot 1+8 iskenyt taskuraketti on syytä merkata. Ramzi Abidin kanssa yhteisen sävelen löytänyt Perrin näyttää varmasti tiistainakin vaarallisuutensa.

Johan Larsson, HPK – Hurjia minuuttimääriä puolustuksessa luutiva Larsson on ollut loistava vahvistus Kerholle. 38 ottelussa on syntynyt 20 tehopistettä ja plus/miinus-tilastokin on mukavasti 7 raatia plussa puolella.

Illan ottelu on perhepeli. Perheliput vain 30 €! Ottelussa jaetaan lapsille ja lapsenmielisille Kerholaisille 300 oranssia ilmapalloa. Myös HPK-kala lähtee jonkun mukana uuteen kotiin! Tervetuloa kalastamaan myös pisteet JYPiltä!

IMG_8464

Niklas Heinonen 26.2.2013

26.02.2013 08:21

Jaa artikkeli: