Joonas Lehtivuori ei jatka HPK:ssa

HPK:n puolustaja Joonas Lehtivuori ei pelaa Liigakaudella 2018-2019 HPK:ssa. Lehtivuori käyttää sopimuksessaan olevan option, jonka mukaan hän voi siirtyä ulkomaille pelaamaan.

Lehtivuori pelasi HPK:ssa kolmella viimeisellä kaudella. Puolustajan ensimmäinen kausi oli rikkonainen loukkaantumisen takia. Kahdella viimeisellä HPK-kaudellaan Lehtivuori oli puolustuksen johtohahmo.

-Kesällä 2016 Pennasen valmennusryhmä tuli HPK:hon ja tykkäsin heti siitä tyylistä, miten päivittäin tehtiin hommia, pelitapa myös sopi mulle tosi hyvin. Kahden viime kauden aikana olen mielestäni mennyt paljon pelaajana eteenpäin, mistä iso kiitos valmennukselle. Se on mahdollistanut sen, että pääsen vielä ulkomaille pelaamaan, mutta ennen kaikkea olen nauttinut lätkästä todella paljon.

20180227, HÄMEENLINNA, HPK vs. KALPA, HPK:N JOONAS LEHTIVUORI (3). Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen

Mennyt kausi oli Lehtivuoren mukaan kaksijakoinen.

– Mennyt kausi oli henkisesti yllättävän raskas, tuli pari liian pitkää tappioputkea. Mun mielestä ei kuitenkaan älyttömän huonosti pelattu siinäkään vaiheessa, maalinteko vain tökki. Päivittäinen tekeminen oli silti todella laadukasta ja kovasti uskottiin, että pleijareihin mennään. Henkilökohtaisesti olisi pitänyt tappioputkien aikana pystyä kääntämään niitä pelejä meidän eduksi, muuten olen suht tyytyväinen omaan kauteeni. Spengler Cupin jälkeen oma ja joukkueen peli oli huomattavasti rennompaa, mikä alkoi sitten näkymään myös tulostaululla.

Lehtivuori kiittelee niin HPK:n organisaatiota kuin koko Hämeenlinnaa menneistä kausista.

– Hämeenlinna on ollut loistava paikka pelata, saanut olla ihan oma itsensä. Kaikki asiat hoidettu todella hyvin, täällä on saanut keskittyä vaan pelaamiseen. Perheen kanssa ollaan tykätty tosi paljon Hämeenlinnasta ja meille jää tänne oma koti. Jos joskus takasin Suomeen vielä tulen, niin HPK on varmasti ensimmäinen vaihtoehto. Faneille iso kiitos kannustuksesta, varsinkin menneestä kaudesta! Vaikka pelit ei kulkenut, niin tukea löytyi, ja oikeastaan joka vieraspelissäkin Kerhon värejä näkyi.

Kiitokset kulkevat myös toiseen suuntaan. HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen toivottaa Lehtivuorelle hyvää jatkoa.

– HPK:n kannalta oli hienoa, että täysiverinen ammattilainen oli osa joukkuetta ja seuraa viimeiset kolme vuotta. Kiitämme Joonasta ja toivotamme onnistunutta ulkomaiden valloitusta.

HPK julkaisee Liigakauden 2018-2019 pelaajasopimuksia ensimmäisen kerran KICK-OFF -tapahtumassaan perjantaina 27.4.2018 Kerho-ravintolassa. Lisätiedot HPK:n verkkosivustolta.

 

13.04.2018 15:00

Jaa artikkeli: