Joko Tampereelta tulee pisteet?

Ilves-HPK 3.3. klo 18.30

Hämeenlinnan Pallokerho matkustaa viettämään torstai-iltaa Tampereelle. Tampereen Hakametsässä vastaan luistelee sarjataulukossa Kerhoa pari pykälää alempana oleva Ilves.

Ilves ja HPK ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin neljä kertaa. HPK on voittanut mittelöistä kolme ja Ilves yhden. Suora pudotuspelipaikka on edelleen täysin HPK:n omissa käsissä ja nyt pisteitä pitäisi alkaa ottamaan, kun niitä on tarjolla.

Kerho ei ole voittanut varsinaisella peliajalla kuuteen viime otteluun. Tiistaina Hämeenlinnassa nähtiin harvinainen 0-0 -tasapeli Kärppiä vastaan, jonka Kärppien tsekit ratkaisivat voittomaalikilpailussa. Ottelu oli paras HPK:lta pitkään aikaan, mutta nyt nousevaa trendiä on jatkettava.

Ilves kärsi tiistaina HIFK:ta vastaan puhtaan 4-0 -tappion Helsingissä. Ennen tiistaista tappiota Ilves oli kolmen ottelun voittoputkessa kukistaen Pelicansin, Jokerit ja Bluesin.

Kokoonpanoihin ainoastaan yksi muutos

Kuten sanottua HPK:n viime aikojen mollivoittoiset otteet saivat positiivisen tuulahduksen tiistaina. Pelin ilme oli muuttunut ja pelaaminen oli järkevää. Vielä on kuitenkin nostettava tasoa, sillä jos mielii otteluita voittaa, on osattava tehdä myös maaleja.

HPK lähtee samoilla koostumuksilla hakemaan Ilvekseltä pisteitä kuin tiistainakin, lukuunottamatta yhtä muutosta. Joonas Nättinen on sivussa ja Nättisen paikan nelosketjussa ottaa tiistaisen pelin huilannut Joona Karevaara.

Joukkueiden kokoonpanot ovat katsottavissa tästä.

Niklas Heinonen

03.03.2011 12:06

Jaa artikkeli: