Joko nyt kaatuu narrilauma?

HPK-Jokerit 1.2.2011 klo 18.30. Katsotaan hyytyykö narrien hymy Hämeenlinnassa!

Siirtoraja muljahti kiinni ja kaikkien joukkueiden kokoonpanot on nyt lyöty lukkoon. HPK oli tänä vuonna siirtomarkkinoilla aktiivinen jopa vähän pakon sanelemana. Barney, Loppi ja Nättinen pääsevät kaikki näyttämään tänään todenteolla, mistä puusta he ovat veistetty. Vastaan asettuu vahvaakin vahvempi Helsingin Jokerit, joka on alkukauden konttaamisen jälkeen oivaltanut, miten jääkiekkoa pelataan. HPK ei ole vielä Jokereita tällä kaudella pystynyt voittamaan.

-Jokerit on erittäin tasokas joukkue ja meidän pitää lähteä pelaamaan kiekkokontrollin kautta. Jokerit puolustaa erittäin hyvin keskialueella ja puolustuspäässä, joten siihen täytyy keksiä lääkkeet, puntaroi valmentaja Pasi Arvonen illan vastustajaa.

Varsinkin Jokereiden kakkosketju on ollut kovassa iskussa. Maalipörssiä johtava Janne Lahti ja huippulupaus Teemu Pulkkinen ovat saaneet keskelleen tulokaskautta liigassa pelaavan, taiturimaisen Antti Kerälän. Positiivinen näyttö Kerhon juniorityöstä on se, että sekä Lahti kuin Keräläkin ovat ammentaneet kiekko-oppinsa Hämeenlinnassa.

Syytä ei ole unohtaa muitakaan ketjuja, kun valmentaja Westerlundilla on heittää kentälle sellaisia nimiä, kuin Eaves, Hentunen, Nokelainen, Pihlman…

Nättinen Viitaluoman saappaisiin

Tänä aamuna selviää vasta lopullinen kokoonpano, mutta varmoja poissaolijoita ovat Ville Viitaluoma, Tuukka Mäkelä, Arsi Piispanen, Niko Nieminen ja Toni Häppölä. Joni Haverisen kunto on vielä epävarmaa ja selviää aamulla.

Eilen sopimuksen HPK:n kanssa tehnyt Joonas Nättinen pelannee ykkösketjun keskellä Viitaluomaa paikkaamassa.
-Iso kiitos seurajohdolle, että saatiin pirun lahjakas nuori joukkueeseen, suitsutti Arvonen, joka kaavaili Nättiselle ruutua Männikön ja Puustisen keskelle. Hän tuo ylivoimaan lisää mahdollisuuksia ja on hyvä kahdensuunnan pelaaja.

Aleksi Holmberg pelaa, mikäli Joni Haverinen joutuu jättämään tiistain ottelun väliin. Maalissa tiistaina narrilauman kaatoon asettuu Teemu Lassila.

Joukkueiden kokoonpanot ovat nähtävissä iltapäivällä tästä.

Niklas Heinonen

01.02.2011 06:44

Jaa artikkeli: