Jokerit ja Kärpät jälleen vastassa viikonloppuna

HPK-Jokerit 3.1.2014 klo. 18.30

Kärpät-HPK 4.1.2014 klo.17.00

HPK:n uusi vuosi alkaa otteluiden osalta siitä, mihin se vuoden lopussa jäi. Otteluohjelmaa tarkastellessa saattaakin kokea mäkihyppylegendan sanoja lainatakseni bon voyage –ilmiön, kun Pallokerho kohtaa täsmälleen samat joukkueet, kuin viikko sitten.

Päivänpolttavat

HPK siis kohtasi menneen vuoden viimeisillä kierroksilla Jokerit vieraissa ja Kärpät Hämeenlinnassa. Viikonloppuna osat ovat ainoastaan vaihtuneet, kun Jokerit matkaa viimeistä kertaa runkosarjassa Hämeenlinnaan ja lauantaina on HPK:n vuoro tehdä vierasreissu Ouluun.

HPK on kohdannut Jokerit ja Kärpät tällä kaudella molemmat kolmesti ja kaikki ottelut ovat päättyneet kotijoukkueen juhliin. Lisäksi kaikki ottelut, yhtä Oulun vierailua lukuun ottamatta, ovat olleet tasaisia vääntöjä sarjapisteistä ja sellaiset lienee luvassa myös tälläkin kertaa.

Oman haasteensa HPK:n viikonloppuun tuottaa pitkä reissaaminen Ouluun perjantain pelin jälkeen.

Päivän puntari

Kaikkien kolmen joukkueen rosteria verottaa edelleen käynnissä oleva nuorten maailmanmestaruusturnaus. HPK:sta edustustehtävissä ovat Juuse Saros ja Juuso Vainio. Jokereilta Ruotsissa pelaavat Teuvo Teräväinen ja Esa Lindell, sekä Kärppien kokoonpanosta leijonia edustaa Ville Pokka.

HPK:n maalilla torjuntavastuun ottanut Frans Tuohimaa on suoriutunut urakastaan vähintäänkin mainiosti ja on osaltaan mahdollistanut, että HPK on taistellut voitosta jokaisessa ottelussa. Myös vihdoin maalijyvänsä löytänyt Joonas Vihko on ollut mainiolla pelipäällä ja on tehnyt maalin nyt kolmessa edellisessä ottelussa.

HPK:n päävalmentaja Pasi Arvosen mukaan kaikki pelikuntoiset puolustajat ovat perjantaina taas kentällä. Loukkaantuneiden listalla ovat Aleksi Laakso (tammikuun puoliväliin asti), Jyri Niemi (helmikuu), Ville-Veikko Eerola, Petteri Nikkilä (ensi viikko) sekä Jaakko Turtiainen (helmikuu). TuTossa pelannut Miika Franssila pelaa tämän viikon jälleen HPK:n paidassa.

Tuomas Vänttinen palaa kokoonpanoon ja ottaa paikkansa Antti Kerälän johtamassa neloskentässä. Toisella laidalla pelaa Teemu Rautiainen. Muut hyökkäysvitjat säilyvät ennallaan perjantain ottelussa.

Pelipäivän väitteet

– Väitän, että viime Jokerit-ottelussa Jarkko Ruutua ojentanut Juha Kiilholma jatkaa tänään siitä mihin Helsingissä jäi ja luikertelee näyttelijän ihon alle.

– Väitän, että Jokereiden viimeinen vierailu Ritari-areenalla päättyy vierasjoukkueen pettymykseen.

ABC Riihimäellä ei lipunmyyntiä

ABC Riihimäellä on lipunmyyntijärjestelmän kanssa ongelmia, eikä sieltä voi ostaa lippuja enää tämän viikon aikana. Riihimäkeläisten kannattaa hoitaa lippuostokset Piletin nettikaupan kautta! Muistathan tulostaa lippusi, jos käytät nettikauppaa!

Lätty

03.01.2014 09:51

Jaa artikkeli: