Jatkuuko rentous Raumalla?

Kuudentena sarjataulukossa majaileva Rauman Lukko saa vastaansa HPK:n. Tiistaisessa mittelössä on jaossa tärkeitä pisteitä silmällä pitäen kuuden parhaan joukkoa.

Viimeksi lauantaina paikallisvihollisensa Porin Ässät kellistänyt Lukko pelasi hyvän vierasottelun ja varsinkin puolustuspelaamista kehuttiin. Viime aikoina raumalaisten ylivoima ei kuitenkaan ole kehuja kerännyt. Tiistaisesta ottelusta pois ovat ainakin taitavat Lauri Tukonen, Eero Elo sekä varsinkin ylivoimilla loistava Teemu Aalto.

Alkukaudella jopa liigan paras vierasjoukkue HPK on viime ajat kontannut vieraskaukaloissa. Kuitenkin viime lauantaina Oulussa kaukalossa luisteli vapautunut ja rento vierasjoukkue. Vihdoin vieraskentillä takaisin ruotuun palannut HPK pyrkii jatkamaan rentouttaan Raumalla.

Taikuri Piispanen poissa

Oulussa taisteluvoittoon päättynyt peli vaati veronsa. Vahvaa kautta pelaava sentteri Arsi Piispanen joutui jättämään kentän ja tapahtuman takia häneltä operoitiin perna pois. Myös pari muuta pelaajaa koki kovia, mutta heidän kohtalostaan ei ole sen enempää tietoa suuntaan tai toiseen.

Valmennusjohto sai mys positiivisia uutisia Oulun reissultaan, sillä harvakseltaan maalin suulla esiintyvä Juha Metsola pelasi loistavan ottelun. Se, kumman veräjänvartijan HPK maaliinsa tuuppaa Raumalla selviää huomenna, samoin kuin muut kokoonpanot. Ne saat nähtyä ottelupäivänä tästä.

Lukko-HPK 18.1. klo 18.30

Niklas Heinonen

17.01.2011 20:34

Jaa artikkeli: