Janne Laukkanen HPK:n pelaajakoordinaattoriksi

HPK:sta vuonna 1994 NHL:ään ponnistanut Janne Laukkanen on valittu HPK-Edustusjääkiekko ry:n pelaajakoordinaattoriksi. Kolme kautta 90-luvulla HPK:ssa pelannut Laukkasta voidaan pitää kerholaisena, joka on tuttu kaikille hämeenlinnalaisille.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpelan mukaan hallituksessakin istuvan Laukkasen saapuminen helpottaa seurajohdon ja valmennuksen taakkaa.

– On äärimmäisen hieno asia saada Janne mukaan organisaatioomme. HPK kehittää tällä tavalla toimintaansa. Pelaajakoordinaattorin tehtäväkenttä on hyvin laaja. Tähän asti seurajohto ja valmennus on jakanut tämän tehtävän HPK:ssa.

Laukkasen tehtäviin kuuluvat perinteiset pelaajakoordinaattorin työt. Laukkanen tulee tekemään pelaajakartoitusta ja seuraamaan omien pelaajien otteita.

Kokemusta riittää

Korpelan mukaan yli 400 NHL-ottelua pelanneen Laukkasen suhteet kotimaassa ja maailmalla ovat hyvä lisä HPK:lle. Korpela uskoo, että HPK-sydämen omaava luottopakki on oikea mies Kerhon organisaatioon. Laukkanen sen sijaan haluaa auttaa HPK:ta kiitoksena mahdollisuudesta, jonka seura antoi hänelle 90-luvulla.

– Sain mahdollisuuden pelata jääkiekkoa Hämeenlinnassa, ja se vei minut eteenpäin peliurallani. Nyt on mahdollisuuteni auttaa. Nuorten pelaajien tarkkailu ja heidän kehittymisensä tulee olemaan myös osa työtäni, kertoo Laukkanen.

27.08.2011 13:41

Jaa artikkeli: