Jälleen tärkeitä pisteitä, nyt Lehkosen komennossa

HPK-Tappara 24.1. klo 18.30

Jumbosijaa pitävä HPK vapautti viikonloppuna valmentaja Harri Rindellin tehtävistään. Nyt tiistaina loppukaudeksi vastuun ottava Timo Lehkonen saa tulikasteensa, eikä paikka varmasti ole niitä helpoimpia.

– Kävimme sunnuntaina pienen ristikuulustelun Korpelan kanssa lauantaisen puhelun jälkeen ja minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin sanoa kyllä. Fiilikseni olivat ristiriitaiset. Tämä ei ollut helppo ratkaisu.

Vastaanasettuva Tappara hätyyttelee alempaa pudotuspeliviivaa. Tasauskierroksen otteluissa paikallisvastustajaa Ilvestä vastaan saldoksi tuli voitto ja tappio.

Uudella pelitavalla

Timo Lehkonen ei parissa päivässä varmasti ihmeitä saa aikaan, mutta kertoi, että pelitapa on muuttumassa.

– Nyt, kun olen käynyt pelitapaani läpi pelaajien kanssa, niin on alkanut tuntumaan siltä, ettei siinä ole mitään samaa edellisen pelitavan kanssa. Se muuttuu heti. Se on eri asia sitten, miten pojat ymmärtävät pelin.

Joukkuetta Lehkonen kuitenkin kehui hyvähenkiseksi ja osa pelaajista on tuttuja entuudestaan.

– Osan pelaajista tunsin ja he ottivat hyvin vastaan. Muutenkin HPK on hyvähenkinen porukka. Pelaajat ovat kuuliaisia poikia. Tämä on huikea ryhmä, niin kuin ovat olleet kaikki aiemmatkin joukkueeni. Minulla ei ole mitään valittamista.

Kokoonpanoista ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta iltapäivän kuluessa niitä voi katsoa tästä.

Kolme HPKlaista olympiavoittajaa

HPK:n juniorit Markus Haapanen, Juuso Kannel ja Joni Tuulola voittivat Suomen leijonapaidassa Nuorten Olympiakultaa sunnuntaina Itävallan Insbruckissa. Olympiavoittajat palkitaan tänään Ritari-areenassa ennen HPK-Tappara ottelua! HPK onnittelee!

Niklas Heinonen 24.1.2012

24.01.2012 08:42

Jaa artikkeli: