Ja taas mennään!

HPK-TPS 12.2.2013 klo. 18.30

HPK palaa tauon jälkeen tositoimiin Ritari-areenalla tiistaina, kun Hämeenlinnaan saapuu TPS.

Päivän puntari

Kauden viimeinen tauko on vietetty ja tästä eteenpäin runkosarja on täyttä tykitystä, minkä jälkeen katsotaan ketkä joukkueet kohtaavat pleijareissa. HPK:lla on jäljellä 12 ottelua ja sanomattakin on selvää, että kaikki pisteet ovat tärkeitä.

– Huilattiin vähän ja sen jälkeen vedettiin aika rapsakat treenit, valotti HPK-valmentaja Pasi Arvonen joukkueen edellisen viikon ohjelmaa.

– TPS on pelannut viimeaikoina tasaisia otteluita ja siellä on kyllä taitavia hyökkääjiä, jotka tekevät kyllä maalin, kun paikan saa, Arvonen jatkoi viitaten tiistain vastustajaan.

Näillä mennään

Tauon aikana HPK sai jälleen ikäviä uutisia, kun Juuso Vainio sai tällin polveensa ja on poissa ainakin tiistain ottelusta. Vainion lisäksi loukkaantuneina jatkavat Antti Aarnio, Marko Luomala ja Joni Tuominen. Jaakko Turtiainen on saanut lääkäriltä peliluvan, mutta on sivussa vielä tiistain pelistä.

Mikäli yllätyksiä tiistai-aamun aikana ei synny, pelaa HPK seuraavalla kokoonpanolla:

Sallinen – Viitaluoma – Rendulic
Vänttinen – Kiilholma – Järveläinen
Saarinen – Piispanen – Santavuori
Rautiainen – Paajanen – Leino

Laakso – Henry
Tuulola – Mielonen
Larsson – Grönholm

HPK:n maalissa pelaa Mika Järvinen.

Suurennuslasin alla

Brian Willsie, TPS – Arvonen puhui taitavista ja maaliherkistä TPS-hyökkääjistä, eikä varmasti vähiten tarkoittanut juuri Willsietä. “Kanukki” on maistellut turkulaista hunajaa jo 24 maalin verran, joten tarkkana saa miehen kanssa olla tiistainakin.

Johan Larsson, HPK – Lisääntyneen vastuun myötä noussut HPK:n pakkien pisteykköseksi. Kellottaa pelistä toiseen kovimmat peliminuutit ja ahertaa niin yli- kuin alivoimaakin. Larssonin tykki puhunut jo seitsemän maalin arvoisesti, eikä lukema varmasti jää siihen.

Frisbee-kisassa hotellihemmottelua!

Toisen erätauon Frisbee-kisassa kilpaillaan kahden vuorokauden hotellipaketista. Rantasipi Aulangon palkintoon sisältyy perhehuone kahdeksi vuorokaudeksi, runsaan buffet-aamiaisen ja vapaan käytön sekä kuntosalille, että kylpylään. Osta siis friba ja vietä vaikka hiihtolomaa perheen kanssa Rantasipi Aulangolla!

Rantasipi Aulanko on kulttuurihistoriallinen kylpylähotelli Aulangon luonnonpuiston komeissa maisemissa, järven rannalla ja golfkenttien äärellä.Tasokkaita oheispalveluita tarjoavat 4event Hyvinvointiklinikka, Eila Hellgren Spa&Beauty, keilahalli ja Aulanko Areena, jossa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä kokoustilat jopa 800 hengelle. Rantasipi Aulankoon voit tutustua täällä: Rantasipi Aulanko.

AinaCom täyttää 130 vuotta!

Ennen ottelun alkua AinaCom tarjoaa syntymäpäivänsä kunniaksi ensimmäiselle 2130 katsojalle pullakahvit. Tule siis ajoissa ja juhli AinaComin kanssa! Onnea AinaCom!

130veeaina

Ville Peltonen 12.2.2013

12.02.2013 06:56

Jaa artikkeli: