Isä-Koivun paluu ruoriin tapahtuu Ritari-areenalla

HPK-TPS 25.1 klo 18.30. Tule paikalle!

Turun Palloseuran kaudessa ei ole kehumista. Kovin montaa ilonaihetta ei turkulaisilla ole, ainakaan jääkiekollisesti. Jo toisen valmentajansa erottanut TPS pestasi peräsimeensä klassikon, Jukka Koivun. Pelitavallisesti kahdessa päivässä ei suuria muutoksia voi tehdä, mutta henkisesti se on varmasti herätys joukkueelle.

-Varmasti on asioita, mitä Jukka haluaa painottaa, mutta suurin vaikutus sillä on henkiselle puolelle. Kasvojenpesun paikka, ruoti valmentaja Pasi Arvonen maanantaina.

Arvonen uskoo TPS:n olevan valmis näyttämään kyntensä tiistaina:
-Kolme kovaa peliä tällä viikolla. Nyt pitäisi ajatusten pysyä vain ja ainoastaan TPS-pelissä. Aikaisemmat pelit ovat olleet tosi tasaisia ja valmentajan vaihdoksen myötä TPS on varmasti täynnä virtaa ja he tulevat hirmuinnolla täynnä virtaa.

Helppoja pisteitä ei ole tarjolla

Sm-liigassa tällä hetkellä neljäntenä oleva HPK haluaa saada oman pelinsä kuntoon tiistaiksi. Porissa rankkaritappion kokenut Kerho ei pelannut lauantaina huonosti ja avaimia voittoonkin tarjottiin. Muutaman viikon pelaamatta ollut Aleksi Holmberg pitää TPS:ää vaarallisena:
-Taitava porukka se on. Heillä on paljon hyviä jätkiä ja paljon potentiaalia. Mitään ei tule ilmaiseksi.

Pakistossa HPK:lla on kova kilpailu ja muun muassa Aleksi Holmberg on joutunut seuraamaan ajoittain pelejä katsomosta.
-Onhan se henkisesti raskasta, mutta ei sitä pidä ajatella. Pitää vaan treenata paljon ja olla valmiina heti, kun tilaisuus tulee.

Holmberg on esiintynyt myös hyökkääjänä parissa pelissä.
-No se on ihan eri peli. Tarkoitus on ollut lähinnä ajaa kaikkea päin, mikä liikkuu, Allu nauraa.

Keskushyökkääjää huutaisi

Oulussa loukkaantunut Arsi Piispanen pääsi viime perjantaina pois sairaalasta, mutta joutuu olemaan täydessä levossa 4-6 viikkoa.
-Pakko olisi yksi sentteri saada. Siirtoraja umpeutuu ensi maanantaina. Arsi on kuitenkin 99% varmasti pois koko kauden, ynnäsi valmentaja Arvonen.

Kokoonpanot tiistain peliin pysyy pitkälti samana. Ville Viitaluoma oli maanantaiaamuna hieman huonovointinen. Pelipäivän aamuna selviää terveet miehet ja se, millä koostumuksella HPK lähtee TPS:n kaatoon. Teemu Lassila jatkaa ainakin tolppien välissä.

Kokoonpanoja pääsee tiistaina ihailemaan tästä.

Niklas Heinonen

24.01.2011 13:25

Jaa artikkeli: