Ilves ei murise, ainakaan tänä iltana

HPK-Ilves la 15.9.2012 klo 16.00

Kauan odotettu kotiavaus on käsillä. HPK:n vieraaksi asettuu Tampereen Ilves, joka liiga-avauksessa kärsi rökäletappion Tapparaa vastaan.

Päivän puntari

HPK aloitti SM-liigan mainiosti. Torstain avauskierroksella kaatui TPS Turussa lukemin 3-2 jatkoajan jälkeen Arsi Piispasen maalilla. Peli ei missään nimessä kenelläkään joukkueella ole kauden tässä vaiheessa valmista, mutta HPK-leiristä kuultavat signaalit olivat ainakin positiivissävytteisiä.

Ilves sen sijaan aloitti heikommin. Perjantaina paikallisvastustaja Tappara kylvetti tupsukorvia kunnolla ja ottelun jälkeen kellotauluun kirjattiin lukemat 7-1 Tapparalle.

Näillä mennään

HPK lähtee peliin lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Borna Rendulic ja Jere Sallinen joutuivat torstaina jättämään leikin kesken Turussa ja ovat sivussa lauantain kotiavauksesta.

Tapparan kurittama Ilves saattaa tehdä viilauksia kokoonpanoonsa, mutta kapea materiaali tuo tähänkin omat haasteensa. Raipe Helmisen miehistä ovat poissa puolustajat Teemu Kesä ja Niko Peltola.

Illan kokoonpanot tästä.

Suurennuslasin alla

Arsi Piispanen, HPK – jatkoajalla ottelun Turussa ratkaissut sentteri on ehkä yksi liigan aliarvostetuimpia. ”Taikuri” Piispasen temppuja nähtävissä tänään klo 16 alkaen, ole tarkkana!

Ville Koistinen, Ilves – avausottelussa yli 24 minuuttia urakoinut puolustaja on Ilveksen sielu. Hurjalla kokemuksella varustetulla Koistisella on tosi turhan raskas työ kannatella koko Ilves-joukkuetta pitkän kauden ajan.

Muistathan, että ottelutapahtuma alkaa jo klo 14! Tule ja koe uusi HPK!

Niklas Heinonen 15.9.2012

15.09.2012 05:58

Jaa artikkeli: