Ilveksen turkki tarjolla torstaina

HPK saa vastaansa torstaina Ilveksen Tampereelta. Ilves on aloittanut tämän vuoden varsin mallikkaasti. Viimeksi ovat kaatuneet TPS ja Kärpät sekä HIFK jatkoajalla. Kerhon sopiikin odottaa motivoitunutta ja nousukuntoista ryhmää vastaansa.
-Ilves on kova joukkue tekemään töitä ja heillä on taitavia ja hyviä nuoria. Ottelu tuo omat haasteensa meille pysyä täydet 60 minuuttia omassa pelisuunnitelmassa, ruoti Petteri Hirvonen keskiviikkona.

HPK:n leirissä tunnelmat ovat kaksijakoiset. Kotilaatikossa pelaaminen on kulkenut ja vastustajia kaatunut, kun taas vieraissa koneet ovat yskähdelleet pahasti.
-Eiköhän eilen opittu taas, miten ei todellakaan voi pelata, Hirvonen tiivisti.

Joukkueiden edellisistä kohtaamisista HPK on voittanut kaksi ja Ilves yhden. Toista kertaa tällä kaudella Hämeenlinnaan saapuva Ilves-ryhmittymä tarjoilee varmasti vahvan ja viihdyttävän vastuksen Kerholle.

Kerrankin kaikki ovat terveinä

Kylkivammansa jälkeen kaukaloihin paluun tehnyt Juuso Honka on päässyt hyvin mukaan ja teki tärkeän tasoitusmaalin lauantaisessa HIFK-mittelössä.
-Hyvin oon päässyt mukaan ja hieno oli pelata lauantaina, kun oli yleisöä paljon. Heput kopissa sanoi, että jopa playoff-tunnelmalta vaikutti, vielä ilman playoff-otteluita oleva Honka kaavaili.

Pallokerholla on harvinainen tilanne, kun kaikki pelaajat ovat terveinä. Huilivuorossa tiistaina ollut Kaspars Saulietis ottaa Jaakko Turtiaisen paikan Ilves-peliin ja Teemu Lassila jatkaa jo totuttuun tapaan tolppien välissä. Muuten mennään samoilla kokoonpanoilla. Molempien joukkueiden koostumukset näet tästä.

HPK-Ilves torstaina klo 18.30. Tule ja koe!

Niklas Heinonen

KAIKKI LOPUT TAMMIKUUN OTTELUT YHTEENSÄ VAIN 50 € !
HUOMENNA VIIMEINEN  MAHDOLLISUUS OSTAA
TAMMIKUUN MINIKAUSIKORTTI!

HAE OMASI KERHO-RAVINTOLASTA!

 12.01.2011 12:31

Jaa artikkeli: