Ikuisesti Oranssi kampanja päättyy 30.11.2020 – tule mukaan nyt!

HPK:n Ikuisesti Oranssi -kampanja jatkuu marraskuun loppuun asti. Paina oma nimesi HPK-historiaan ostamalla oma osuutesi paidasta.

Ikuisesti Oranssi -fanituotteet ovat myynnissä 3.12.2020 asti. Kampanjaan liittyviä fanituotteita voi tilata vain ennakkotilauksena ja niiden noudot ja toimitukset alkavat 18.12.2020.

Lue lisää alta niin paitakampanjasta kuin fanituotteista.

Ikuisesti oranssi – paina nimesi HPK-historiaan

HPK Liiga Oy tuottaa koko HPK-yhteisön yhteisen pelipaidan, jolla pelataan kevään 2021 aikana Ikuisesti Oranssi -erikoisottelu Liigan runkosarjassa. Paitojen kuosissa komeilevat kaikkien paidan tuottamiseen osallistuneiden nimet.

Vuosi 2020 on koetellut Hämeenlinnan Pallokerhoa kovemmin kuin mitkään vuodet aikaisemmin. Koronaviruspandemian vaikutukset olivat mittavia kauden 2019–2020 jäätyä kesken ja ne ovat synkkiä myös kauden 2020–2021 alussa. Haasteelliset ajat ovat muovanneet HPK:n kulukuria entistäkin tiukemmaksi ja säästötoimenpiteitä on tehty monella saralla.

Kerholaiset ovat kertoneet kiinnostuksesta HPK-tukikampanjaan. Kiitämme jo etukäteen tuestanne uudessa kampanjassamme Ikuisesti Oranssi.

HPK tuottaa yhteistyössä CCM Hockey Oy:n kanssa ennennäkemättömän pelipaidan, jolla pelataan myöhemmin ilmoitettavassa Ikuisesti Oranssi -ottelussa alkuvuodesta 2021. Voit nyt ostaa osuuden paitanäkyvyydestä, sillä paidan kuosiin painetaan jokaisen kampanjaan osallistuneen nimi tai ostajan halutessa nimimerkki.

Yksityisasiakkaat

Klikkaa itsesi verkkokauppaan ostamaan oma osuutesi.

Osta paitatuotteesta niin monta osuutta kuin haluat (15€/kpl).

Lisää tilauksen lisätietokenttään salanimi, nimimerkki tai nimikirjaimet, jos et halua oman nimesi (tilauksessa) näkyvän paidan kuosissa.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaat voivat ostaa rintanäkyvyyden Ikuisesti Oranssi -paidasta hintaan 500 €.

Yritysasiakkaiden näkyvyyspakettiin kuuluu myös Ikuisesti Oranssi -ottelussa led-näkyvyys yhdessä muiden kampanjaan osallistuneiden yritysten kanssa.

Tiedustelut HPK:n myynniltä [email protected] tai +358 40 4515534.

 

Jokaista paitaosuutta kohti toimitamme tulostettavan aitoustodistuksen sähköpostitse joulukuussa 2020. Todistuksessa ilmoitetaan osuudet, jotka olet omalla nimelläsi tai yrityksesi nimellä merkkauttanut Ikuisesti Oranssi -pelipaidasta. Pelipaidat huutokaupataan huuto.netissä ottelun jälkeen.

Paina nimesi HPK-historiaan ja olet Ikuisesti Oranssi!

Tästä Ikuisesti Oranssiksi

Ikuisesti Oranssi – fanituotteet

HPK:n Ikuisesti Oranssi -tukikampanja laajentui fanituotteiden puolelle. Löydät Ikuisesti Oranssi -tuotteet Kerho-shopin verkkokaupasta!

Huomioithan, että tuotteet ovat ennakkotilattavissa vain Kerho-shopin verkkokaupassa, eivätkä ne tule myyntiin myyntiin myymälöihin. Tuotteet tulee tilata viimeistään 3.12.2020. Tilatut tuotteet saapuvat HPK:lle 17.12. ja noudot ja postitukset alkavat 18.12. Myös postitse tilatut tuotteet ehtivät joulupaketteihin.

Alla näet tuotekuvat. Klikkaa itsesi Ikuisesti Oranssi -kategoriaamme tästä.

Tuotteet myynnissä verkkokaupassamme vain 3.12.2020 asti! Tilaa siis joululahjat nyt!

Siirry tästä ostoksille!

29.11.2020 16:04

Jaa artikkeli: