Hyvä peli ei tuottanut tulosta – Pelicans nappasi tiukemmin kiinni Hämeen Herruudesta

HPK lähti Lahteen pelaamaan Hämeen Herruus -kamppailua tasoihin. HPK aloitti pirteästi ja ensimmäinen erä kulki tasaisissa merkeissä, mutta Pelicans otti toisessa erässä pelin komentoonsa ja käytti tilaisuudet hyödyksi. HPK kavensi kolmannessa erässä, mutta ei päässyt tasoihin. Maaliodottama ja laukaukset Kerholle, mutta kaudelta aikaisemminkin tuttu tehottomuus vaivasi ja pisteet jäivät Lahteen.

Hyvällä peli-ilmeellä peliin

Ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. HPK oli hieman hallitsevampi osapuolin ja sai peliä pelin alussa hallintaansa osittain myös Pelicansin kahden jäähyn myötä, mutta tauolle mentiin tasatilanteessa 0-0.

Kuva: Tomi Natri

Toinen erä alkoi Kerhon kannalta todella huonosti, sillä Pelicans iski aivan erän kärkeen ottelun avausmaalin. Reilu viisi minuuttia ja yksi kärsitty Kerhon jäähy myöhemmin lunta tuli tupaan toistamiseen ja isännät siirtyivät kahden maalin karkumatkalle. HPK sai erän edetessä peliä paremmin tasapainoon, mutta kavennusta ei nähty ja kolmannessa erässä odotti kova työ.

Kolmas erä oli Kerhon. Kerho hallitsi enemmän ja laukaukset HPK:lle 18-5, mutta aivan parhaimpiin maalipaikkoihin ei vierasjoukkue päässyt. Veikko Loimaranta iski kavennuksen kun peliä oli jäljellä reilu 8 minuuttia. Maali jäi erän ainoaksi, joten pisteet jäivät Lahteen. Pelicans on nyt ottanut kauden neljästä Hämeen Herruus -ottelusta nimiinsä kaksi.

Lehdistötilaisuus Pelicans-HPK 23.11.2023

Maalikooste

Hokkarit vedetään seuraavan kerran jalkaan pisteistä pelaamisen merkeissä lauantaina 25.11. kun HPK kohtaa KooKoon Pohjantähti Areenalla klo 17:00.
Otteluun on Black Week -lipputarjous, jolla voit lunastaa kaksi istumapaikkalippua 20€ hintaan tai kaksi seisomapaikkalippua 10€. Lue lisää