Huippuottelu tulikuumaa Jokeri-nippua vastaan

HPK-Jokerit 1.11.2012 klo 18.30

Kuntopuntarin kärjessä komeilevat HPK ja Jokerit kohtaavat torstai-illan klassikossa. Saako Kerho Jokerien maailmantähdet kuriin? Jatkuuko HPK:n viiden ottelun voittoputki?

Päivän puntari

HPK on kovan paikan edessä, sillä myös Jokerit on ollut viime aikoina kovassa iskussa. Helsinkiläiset ovat voittaneet neljä edellistä otteluaan.

– Mun mielestä Jokerit on tällä hetkellä ylivoimaisesti materiaaliltaan paras joukkue. Heidän materiaalinsa on huikea tähän sarjaan, yksilötaitoa on älyttömästi, kommentoi HPK-valmentaja Pasi Arvonen.

HPK:lla ei ole kuitenkaan mitään syytä painaa päätään puskaan. Kerho on voittanut edelliset viisi otteluaan, viimeksi kaatui Ilves jatkoajalla. Jokereita vastaan HPK:n tulee terävöittää viimeistelyään, sillä joukkue tekee tällä hetkellä kovan työmäärän maalien eteen.
Arvosen mukaan Jokerit on vietävä pois mukavuusalueelta.

– He tykkäävät pitää kiekkoa. Meidän täytyy tukkia keskialue ja pelattava fyysisesti. Lisäksi heidän nopeat kontrollilähdöt on saatava pois. Meidän pitää hidastaa heidän peliään etteivät he pääse jauhamaan hyökkäyspeliään.

Näillä mennään

Mikko Tolvanen torjui voiton Tampereella, mutta tänään torjuntavuorossa on Mika Järvinen. Tulisieluisena veijarina ”Järä” varmasti syttyy taisteluun entistä joukkuettaan vastaan.

HPK:n valmennusjohto ei paljastanut kokoonpanosta keskiviikkona enempää, mutta tuskinpa rosteriin tulee radikaaleja muutoksia. Hyökkääjien osalta saatetaan nähdä vaihdoksia alemmissa ketjuissa. Ainakin Jaakko Turtiainen odottelee kiivaasti paluuta pelaavaan kokoonpanoon.

Suurennuslasin alla

Valtteri Filppula, Jokerit
NHL-lakon hyvä puoli on se, että SM-liigassa nähdään maailman parhaimpia pelaajia. Valtteri Filppula lukeutuu kiistatta heihin.

Eric Fehrin laukaus, HPK
Kerhon ylivoimassa on nyt uusi ase, sillä rightin-puolelta laukova Fehr omaa karmean piiskan. Saadaanko Fehrille luotua tarpeeksi vetopaikkoja?

Erik Karlsson, Jokerit
Monien asiantuntijoiden mielestä maailman paras puolustaja. Viime kaudella tehopisteet 19+59 Ottawan paidassa. Järkyttävän kova vahvistus SM-liigaan.

Dan Spang, HPK
”Spanger” viihdyttää illasta toiseen. Tukee hyökkäyksiä tuulispäänä, mutta ehtii siitä huolimatta takaisin omaan päähän puolustustehtäviin. Ilvestä vastaan syntyi tehot 1+1, tuleeko tänään lisää?

Heitä keskipisteeseen – voita MM-VIP-paketti!

Mahtava Frisbeen heittokisa alkoi Ritari-areenassa lauantaina HPK-HIFK -ottelussa! Frisbee-kisaa tullaan jatkamaan jokaisessa HPK:n kotiottelussa kaudella 2012-2013!

Osta 5 euron arvoinen frisbee ja voit voittaa älyttömiä palkintoja! Kauden aikana palkintoina mm. 50″ taulutelkkareita, Foreverin kuntosalikortteja, Levi Spirit -majoituspaketteja, lätkän MM-kisojen VIP-paketteja, Martelan tuotteita, Autokoulu Lehtelän ajokortti ja paljon paljon muuta!

Frisbeet heitetään toisella erätauolla kohti keskiympyrää junnujen rankkarikisan jälkeen. Frisbeen saa heittää vasta, kun ottelujuontaja Peter Petro antaa siihen luvan. Ylituomari Petro tarkistaa lähimmäksi keskiympyrää heitetyn Frisbeen sisäpuolelta tarran, jossa tulee olla heittäjän nimi ja puhelinnumero.

Frisbeen voit ostaa Ritari-areenan päätykioskeista, lippuluukulta ja Kerho-shopeista.
Kirjoita tarraan nimesi ja puhelinnumerosi ja heitä se toisella erätauolla lähimmäksi keskiympyrää ja olet VOITTAJA! Vain 300 ensimmäistä voi lunastaa oman frisbeensä!

HPK-Jokerit ottelussa palkintona on Hartwallin tarjoama jääkiekon MM-kisojen VIP-paketti kahdelle sekä vuoden Jaffat!

Karri Salo, 1.11.2012

01.11.2012 07:49

Jaa artikkeli: